Vino să faci cunoștință cu MATHILDE, noul concept store din Iulius Mall Timișoara

0

– din 7 iunie –

O vezi trecător, la bancă, pe stradă sau în magazinul tău preferat. E acea femeie care atrage priviri admirative și intrigă prin prezența sa de fiecare dată când iese din casă. Pentru ea, pentru tine și pentru toate cele se identifică cu stilul nonconformist, îndrăzneț și plin de culoare, am creat Mathilde, brandul românesc de fashion care a spus nu compromisului vestimentar și regulilor de trend, remarcându-se prin creativitate și…atitudine cât cuprinde.

MATHILDE, noul concept store din Iulius Mall Timișoara

Ziua de joi, 7 iunie, este dedicată bunului gust și stilului personal, iar noi, echipa Mathilde ne dorim ca toate femeile care ne trec pragul să aibă parte nu doar de tipica sesiune de shopping, ci de o experiență inedită. Având o “colecție” de 10 magazine, Mathilde este brandul românesc de fashion fondat în 2004, în România (cu sediul în Brașov), cu scopul de a propune o abordare creativă în industrie, prin obiecte vestimentare cu personalitate, care celebrează unicitatea și spiritul feminin.

MATHILDE, noul concept store din Iulius Mall Timișoara

“Noul concept store reflectă, în opinia noastră, spiritul Mathilde la nivel estetic. Vom aduce cele mai noi creații din colecția Vară 2018, dar și creații best-seller de anul acesta, pentru care există în continuare cerere. Mizăm pe potențialul local și pe dorința iubitoarelor de frumos din zonă de a se îmbrăca original și cu personalitate”, a precizat Răzvan Gheșea, director de investiții Mathilde.

În cadrul evenimentului de lansare, participantele se vor putea bucura de cea mai nouă colecție Mathilde, o explozie de culoare și exuberanță, alcătuită atât din piese elegante, de cocktail, cât și din ținute casual, dar și de o serie de surprize din partea organizatorilor. Piesele vestimentare propuse de Mathilde sunt perfecte pentru persoanele nonconformiste, care vor să fie în pas cu noile tendințe ale sezonului. Salopete de vară lejere și versatile, pantalonii cu talie înaltă, rochii cu volane sau cu model animal print, dar și salopetele în carouri, pot transforma orice ținută obișnuită într-una demnă de remarcat.

MATHILDE, noul concept store din Iulius Mall Timișoara

Pentru colecția de vară ne-am inspirat din natură, din culorile puternice ce se regăsesc în acest sezon, de la oamenii de pe stradă, din stilul vestimentar nonconformist al femeilor ce vor să iasă în evidență prin ținutele asezonate cu modele florale, precum și prin versatilitatea de care dau dovadă costumele alcătuite din pantalon și sacou ce inspiră forță, dar totodată și senzualitate atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită”, a declarat designerul colecției.

MATHILDE, noul concept store din Iulius Mall Timișoara

Așadar, dacă îți dorești să ai un stil care să se diferențieze de restul și ești adepta ținutelor out of the box, Mathilde te așteaptă începând de joi, 7 iunie, ora 18:00, la noul concept store din Timișoara. De asemenea, pe www.mathilde.ro, te bucuri de o interfață user-friendly și accesibilitate, astfel încât fiecare vizită în magazinul online să te lase cu zâmbetul pe buze și cu cele mai în trend piese în garderobă.

P.S: Suntem și pe social media, www.facebook.com/MathildeRomania, www.instagram.com/mathilde.ro, www.pinterest.com/mathilderomania/, așa că nu ezita să ne faci o vizită virtuală.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.