Un nou showroom de mobilă la comandă marca Insidecor, în Timișoara

0

Începând cu 29 iunie, timișorenii vor avea posibilitatea de a descoperi idei creative de amenajare a locuinței și de a admira noi materiale și tehnologii folosite în realizarea mobilierului la comandă. În cel de al treilea showroom marca Insidecor, situat pe str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, reprezentanții companiei au pregătit exponate deosebite care să inspire.

showroom de mobilă la comandă marca Insidecod, în Timișoara

Insidecor a împlinit anul trecut 10 ani de activitate. Brandul timișorean, format dintr-o echipă tânără, cu viziune, realizează doar mobilă la comandă și își centrează activitatea în jurul dorințelor clienților. Produsele astfel concepute au doza de originalitate și personalitate dorită în locuință. Cu ajutorului mobilierului, fiecare spațiu are șansa să își redefinească identitatea.

showroom de mobilă la comandă marca Insidecod, în Timișoara

Din 2007 până în prezent, firma s-a dezvoltat considerabil, ajungând la peste 40 de angajați, o fabrică modernă, cu utilaje de ultimă generație și trei showroom-uri deschise în Timișoara. Primul showroom s-a deschis în urmă cu 10 ani, în Centrul Comercial Alfa. A urmat, în 2011, al doilea showroom,  în Centrul Comercial Kappa, iar în data de 29 iunie 2018 se inaugurează cel de al treilea.

”Insidecor a pornit de la o idee în care a crezut o mână de oameni. Înseamnă multă muncă, pasiune și dorința de a face un lucru de calitate superioară. Ne propunem să oferim în continuare calitate, materiale noi și durabile și idei inovatoare în materie de mobilier la comandă. Încercăm să oferim fiecărui client posibilitatea de a-și personaliza spațiul, păstrând în același timp latura tehnică a fiecărui sistem.”, transmit Ovidiu Gambra și Cosmin Micloșoni, proprietarii acestei firme.

showroom de mobilă la comandă marca Insidecod, în Timișoara

Noul showroom este un nou spațiu în care clienții pot avea parte și de consultanță pe baza programărilor realizate în prealabil la 0747 010 206 sau la 0726 392 537. Acesta este deschis de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00 și sâmbăta între orele 9.00 – 14.00.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.