Ultimele înscrieri la BuzzCamp!

0

Inspire Group a început numărătoarea inversă pentru cea de-a 13-a ediţie BuzzCamp, evenimentul care aduce laolaltă companii de top din România şi juniori high potential pentru echipele lor, într-un cadru business interactiv! Sunt ultimele zile de înscriere şi ultimele locuri disponibile! Peste 200 de tineri au fost deja selectaţi! Dacă nu te-ai înscris, rezervă-ţi locul pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/.

Organizatorii ţi-au pregătit numeroase surprize şi premii, aşa că acceptă provocările pe care le lansează.

Se apropie 1 mai, iar BuzzCamp ţi-a pregătit o surpriză! Înscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/, fii prezent atât la conferinţă, cât şi la workshop-urile unde vei fi selectat şi poţi câştiga 100 de euro bani de buzunar pentru un weekend la mare. Extragerea se va face pe 23 aprilie, iar norocosul va intra în posesia premiului la finalul conferinţei. Te aşteptăm la BuzzCamp!

Vino cu gaşca de prieteni la eveniment şi BuzzCamp te scoate la bere. Gaşca cea mai mare va fi câştigătoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele găştii tale şi numele prietenilor care te vor însoţi la eveniment. Pentru a intra în competiţie,  înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru tine, cât şi pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 21 aprilie, ora 23:59.

În plus, în această ediţie, ai ocazia să dezbaţi tema actuală de dezvoltare personală „Eşecul – prima lecţie de (auto) motivare” cu Kurt Swakhonen – Development Manager Visma, Cristian Gherghinescu – Sortware Architect Visma, Daniela Tuleu – Specialist Marketing TVR, Sarah Ashton – Service Delivery Lead Accenture.

BuzzCamp este un eveniment special organizat pentru tine şi îţi oferă oportunitatea să participi la workshop-uri susţinute de Cargo – Partner, EY, VISMA, Accenture, WNS, BUW.

Mai mult decât atât, în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere te vei întâlni cu reprezentanţii Cargo-Partner, WNS.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să fii prezent. Pe toate celelalte le vei descoperi singur, chiar la eveniment.

Pentru că vrem să fii în permanentă legătură cu reprezentanţii companiilor, îţi punem la dispoziţie platforma buzzjob.ro . Înscrie-te pe http://buzzjob.ro/ şi vei avea şansa să-ţi găseşti un job chiar dacă nu ai experienţă. Site-ul îţi oferă acces la job-uri, internshipuri, traineeship-uri şi programe de practică, în cele mai importante companii de pe piaţă. În plus, eşti la curent cu evoluţia aplicaţiilor tale şi primeşti gratuit consiliere în redactarea CV-ului şi în carieră.

Inspire Group te aşteaptă la BuzzCamp! Înscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/ şi devino BuzzCamper!

concurs buzzcamp timisoara

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.