Timişoara se mândreşte de acum cu o agenţie Google Partner

0

Publicitatea e esenţială oricărei afaceri iar apariţia unei agenţii specializate în Timişoara era deja o necesitate pentru promovarea afacerilor locale şi nu numai.

În prezent Tell Agency este singura agenţie din Timişoara care a câştigat încrederea imperiului Google în ceea ce priveşte calificarea în publicitatea plătită. Anunţurile sponsorizate, la o simplă căutare pe Google, economisesc timpul celor ce au nevoie rapidă de un serviciu şi astfel ajută la promovarea afacerilor de orice tip prin îmbogăţirea portofoliului de clienţi.

Numărul antreprenorilor care înţeleg importanța publicităţii online este într-o creştere fulminantă iar avantajele acesteia depăşesc în multe situaţii alte tipuri de publicitate. Unul dintre cele mai importante avantaje este posibilitatea măsurării rezultatelor. În acest fel după consumarea unui buget de publicitate pentru o campanie se vor putea număra vânzările, lead-urile sau clienţii şi astfel dispare riscul investiţiei unui buget într-o publicitate nesigură.

Un alt avantaj este dat de posibilitatea direcţionării mesajelor doar către publicul direct interesat. Vremea fluturaşilor aruncaţi la gunoi apune şi e timpul să ne îndreptăm atenţia către surse de clienţi cât mai sigure şi profitabile.

Tell Agency este o agenţie de marketing, parte a unui grup elveţian prezent în România de peste 5 ani. Anul acesta compania s-a specializat în publicitatea plătită prin Google Adwords urmând o serie de cursuri de specializare în cadrul Google România.

Obţinerea parteneriatului Google a fost un pas important, însă păstrarea acestuia reprezintă cea mai mare provocare pentru că, unul dintre cele mai importante criterii pentru a rămâne în “graţiile Google”este crearea şi coordonarea de campanii favorabile clienţilor. Astfel dacă se observă că bugetul de publicitate nu a fost cheltuit corespunzător, agenţia îşi poate pierde statutul de partener. În acest fel se garantează implicit cele mai bune rezultate pentru client şi consumarea bugetului urmând reguli stricte.

Un alt motiv important pentru a colabora cu o agenţie parteneră este faptul că specialiştii din cadrul firmei sunt în permanență instruiţi şi trebuie să îşi reînnoiască anual examenele în domeniile publicităţii plătite pentru a continua să se bucure de parteneriat.

Astfel timişorenii care doresc să îşi dezvolte afacerile găsesc de acum în Tell Agency un partener de încredere certificat Google.

tell agency

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.