The Mono Jacks în concert Unplugged

0

Hello ALTFEL People,

Ultima trupă din șirul turneului cu patru capi de afiș, Overground Elements, este The Mono Jacks. Alături de byron, Travka și Robin and the Backstabbers, cei de la The Mono Jacks concertează alternativ, prin rotație, în țară, iar vineri, pe 7 aprilie, este rândul lor să ajungă la Timisoara la Fratelli. În actualul turneu Unplugged, The Mono Jacks vor reduce la minim „gălăgia” de pe scenă, propunând o interpretare acustică, esențializată și „raw”, într-o ambianță caldă propice pentru descoperirea poveștilor din spatele muzicii.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri internaționale.  Iată mai jos cum sună cei de la The Mono Jacks:

The Mono Jacks – Un sfert de secundă (official audio)

The Mono Jacks – Drumul (official video)

Biletele la concertul The Mono Jacks – Unplugged se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (Magazinele Flanco și Uman, automatele ZebraPay) la prețul de 30 de lei. În seara concertului, în limita stocului rămas, acestea vor costa 40 de lei. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

Ne vedem, așadar, la concertul The Mono Jacks unplugged de pe 7 aprilie de la Timișoara la Fratelli Lounge & Club! Biletele sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.