The Gladiators by Sebastian Roncea

0

În data de 4 Aprilie 2015, începând cu ora 21:00 va avea loc prezentarea de modă “ The Gladiators” în una dintre cele mai exclusiviste locații din Timișoara, Jazzissimo Pub! Inspirația pentru tema acestui eveniment vine chiar din arenele romane, de la ținuta faimoșilor gladiatori și din incitanta lume fantastică a zeițelor romane. Materialele cu care lucrez și accesoriile realizate împreună cu pasiunea personală pentru lumea modei au condus la alegerea temei „Gladiators” pentru prima mea prezentare de modă.

the gladiators fashion show by roncea sebastian

PREZENTAREA EVENIMENTULUI

Atât vestimentația îndrăzneața a modelelor cât și accesoriile purtate de acestea sunt realizate manual din piele naturală în combinație cu alte materiale inedite.

Ținutele sunt create și lucrate manual din piele naturală de diferite nuanțe si modele, material îmbinat cu diferite țesături pentru a reproduce cât mai bine ținutele luptătorilor din arenele romane.

Ținutele feminine au la bază un concept simplu care este menit să pună în evidență formele trupurilor zeițelor romane, des invidiate și admirate. Cinci modele vor defila îmbrăcate în aceste ținute, punând în evidență formele feminine dar și gențile și sandalele unicate, lucrate manual din piele naturală având texturi și mulaje diferite.

Ținutele masculine vor fi prezentate într-o gamă mult mai largă și complexă. Fiecare dintre cele 10 modele masculine va defila cu ținute spectaculoase menite să pună în evidență forma trupurilor bine lucrate ale luptătorilor gladiatori. Fiecare ținută are un concept diferit si este lucrată cu o gamă largă de materiale. De asemenea, ținutele gladiatorilor din seara evenimentului vor pune în evidență atât gențile cât și sandalele romane confecționate manual din piele naturală.

Prezentarea se va face într-un cadru desprins din filmele romane, cu decor, efecte și muzică tematică care îi va conduce pe invitați într-o adevărată arenă romană. Accesul la acest eveniment se va face numai pe bază de invitație oferită persoanelor cu influență în lumea modei și nu numai din oraș.

La finalul prezentării, invitații vor avea ocazia să achiziționeze diferite accesorii lucrate manual și vor fi invitați la un pahar de vin.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.