Teo Milea prezintă invitații săi pe scenă la concertul “Open Minds” din Timișoara

0

Pianistul Teo Milea își lansează noul material discografic “Open Minds” în Timișoara la Filarmonica Banatul pe 1 Octombrie 2015, alături de prieteni. Din, 1 Septembrie, se pot achiziționa din nou bilete de la casieria Filarmonicii.

La trei ani de la lansarea primului material discografic, “On white…and black keys”, pianistul și compozitorul Teo Milea își lansează cel de-al doilea album dedicat pianului, intitulat “Open Minds”.

Lansarea noului album fiind ultima întâlnire a pianistului cu publicul timișorean, artistul urmând să se relocheze în Toronto (CA) la finalul lunii octombrie a acestui an, Teo Milea va avea trei prieteni invitați pe scenă: Amalia Gaiță (voce), Ionuț Cădariu (flaut) și Adrian Șchiopu (tobe), dorind ca recitalul din 1 Octombrie să devină astfel o încununare a proiectelor pe care le-a derulat în ultimii trei ani.

“Pregătesc de câteva luni bune acest concert și mă bucur foarte mult că prietenii mei au acceptat invitația de a-mi fi alături pe scenă pe 1 Octombrie. Este o zi importantă pentru mine, este un început de poveste nouă – cea a “minților deschise” și, totodată, este un moment în care îmi dau seama de importanța pașilor pe care i-am parcurs până acum, în celelalte proiecte muzicale ale mele. Este un concert de rămas-bun, pentru o vreme, dar este și o promisiune că voi reveni să concertez pentru publicul timișorean. Ne vedem pe 1 Octombrie cu…mințile deschise!” (Teo Milea)

open minds teo milea noul albun

1 Octombrie 2015, Filarmonica Banatul
Timișoara, Bd. C. D. Loga nr. 2
Ora 19:00
Bilet: 30 lei
www.teomilea.com
www.filarmonicabanatul.ro

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.