Teo Milea în concert la The Note Pub, 1 & 2 Martie 2015

0

Pianistul Teo Milea va susține recitalul său de pian, intitulat “On white…and black keys +”, la The Note Pub Timișoara, pe 1 și 2 Martie 2015, începând cu ora 19:30.

După doi ani și jumătate de la lansarea primului material discografic, “On white…and black keys”, pianistul și compozitorul Teo Milea pregătește pentru luna Octombrie a acestui an lansarea celui de-al doilea album, intitulat “Open Minds”.

Din 2012, de la lansarea primului album dedicat pianului, artistul a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania, Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI. Toată creația sa este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

Artistul și-a intitulat întâlnirea cu publicul timișorean “On white…and black keys +”, dorind să introducă treptat în cadrul recitalului piese de pe viitorul material discografic.

Întrucât biletele pentru recitalul programat pentru data de 1 Martie s-au epuizat în două ore, la cererera publicului timișorean, un al doilea recital a fost programat pentru data de 2 Martie, locurile fiind deasemenea epuizate și pentru această data, în mai puțin de cinci zile.

Teo Milea mulțumește publicului timișorean pentru căldura și interesul cu care este primit de fiecare dată și pregătește o surpriză inedită publicului său prieten, prezent la concertele din 1 și 2 Martie 2015 la The Note Pub!

Artistul va concerta pe cel mai nou model de pian Yamaha CLP 565 GP pus la dispoziție de partenerul său, magazinul de instrumente muzicale Soundcreation (www.soundcreation.ro).

“Publicul meu nu are nevoie de o facultate de specialitate pentru a-mi înțelege compozițiile și nici de un lexicon de muzică. Publicul îmi înțelege mesajul exact și în timp real, nu caută să descifreze ulterior ce am vrut să transmit într-o oră de recital. Muzica mea este o muzică direcționată, cu efect instant.” (Teo Milea)

1 și 2 MARTIE 2015, ORA 19:30

The Note Pub Timișoara (Strada Mihai Eminescu nr. 2)

About Author

Altfel.

No Comments

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.