Târgul de Crăciun Fashion Fridays

0

Târgul de Crăciun Fashion Fridays te aşteaptă să descoperi magia modei

Iarna aceasta, Moşul ştie să fie creativ! Ţi-a citit întreaga listă cu dorinţe şi a pus în sacul lui rochia mult visată, un accesoriu chic pentru iubitul tău, colierul dorit de prietena ta , cadourile cele mai speciale pentru cei dragi ţie.

În prag de ajun, Moşul face shopping la Fashion Fridays Christmas Fair, cel mai mare târg de modă şi design românesc din vestul ţării, ajuns la cea de-a V-a ediţie.

În perioada 16-18 decembrie, la Hotel Continental, vă aşteaptă 3 zile de magie şi culoare. Decembrie este prin excelenţă luna cadourilor, iar cadourile de designer sunt întotdeauna o alegere perfectă pentru a surprinde persoanele dragi.

Fashion Fridays Winter Fair reunește o serie de designeri şi artişti ale căror produse se remarcă prin originalitate, varietate şi calitate. Creaţii vestimentare, decoraţiuni, obiecte de artă, toate aşteaptă să fie admirate, cumpărate şi dăruite.

Pe lângă produsele unicat, colecţiile special create de designeri pentru această ediţie şi reducerile de până la 50%, v-am pregătit şi o zonă de lounge, unde prietenii de la Friends Café vă aşteaptă cu ciocolată caldă, ceai fierbinte cu scorţişoară, macarons şi cupcakes.

Pentru a convinge iubitoarele de shopping şi fashion că, în explozia târgurilor şi ofertelor de Crăciun, Fashion Fridays trebuie să fie în topul listei de cumpărături, iată ce spune fashion bloggerul timişorean Mădălina Gugilă:

FF: Cu ce se deosebeşte târgul Fashion Fridays de celelalte târguri de Crăciun?

M.G. Târgul Fashion Fridays este singurul târg de Crăciun ce îţi oferă adevărata experienţă de smart shopping, atmosfera şi produsele ideale pentru a-ţi face cumpărăturile şi cadourile de Sărbători. Fashion Fridays este mai mult decât un târg de designeri, este un eveniment de fashion pe care trebuie să îl bifezi în agendă. Nu numai că ai ocazia să cumperi produse de designer, unice sau produse în serii mici, însă organizatorii târgului te răsfaţă cu sesiuni de make-up, hair styling şi foto.

FF: Cui îi este adresat acest târg?

M.G. Târgul Fashion Fridays este adresat tuturor oamenilor care caută un cadou inspirat de Crăciun, tuturor fashionistelor care vânează ultimele trenduri şi oricui doreşte să treacă pragul unui loc în care creativitatea şi calitatea vin pe primul loc.

F.F. Ce cadouri pot găsi cumpărătorii la târgul Fashion Fridays?

M.G. Fiind locul perfect în care găseşti cadouri realizate de designeri şi artizani locali, cumpărătorii târgului vor găsi o varietate imensă de produse destinate atât femeilor cât şi copiilor şi bărbaţilor – de la îmbrăcăminte din ultimele colecţii ale creatorilor, la încălţăminte produsă local la cea mai bună calitate, la accesorii şi bijuterii superbe hand-made şi chiar obiecte decorative. Însă, pe lângă cadourile perfecte, la Fashion Fridays găseşti şi consilierea necesară în alegerea produselor, fiecare designer şi expozant te poate sfătui şi ajuta în procesul de cumpărare.

F.F. Ce ţinută recomanzi pentru petrecerea de la trecerea dintre ani?

M.G. Pentru petrecerea dintre ani vă recomand ca în primul rând să vă simţiţi excelent în pielea voastră. Fie că alegeţi să petreceţi Revelionul la restaurant, la cabană sau pe străzile oraşului, adăugaţi un element strălucitor ţinutei, poate să fie o simplă bijuterie, un clutch sau o pereche de pantofi sau de ce nu, abordaţi o ţinută all metallic pentru o seară festivă în club sau la petrecere.

Te aşteptăm să dăruim împreună cele mai frumoase cadouri!
16-18 Decembrie, Hotel Continental
10:00-20:00
Intrarea este liberă!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.