Studenții timișoreni sărbătoresc EduCrăciun

0

În acest an, MindsHub vine în atenția tuturor cu o nouă provocare, #EduCrăciun, o inițiativă la nivel local și național, cu scopul de a transmite mai departe nevoile studenților vizavi de educația universitară.

Astfel, în perioada 15-17 decembrie 2015, în cadrul a șapte facultăți timișorene, ei vor avea ocazia de a-i „trimite” lui Moș Crăciun scrisori prin care să-și exprime dorințele legate de acest aspect.

În fiecare an, în pragul sărbătorilor de iarnă suntem asaltați la fiecare colț de campanii de la diverși retaileri, evenimente caritabile sau de natură socială. MindsHub vine în acest an cu o propunere inedită, cu scopul de a transmite mai departe nevoile studenților într-un mod cu totul diferit față de tot ceea ce s-a făcut până în prezent.

Când eram copii, îi scriam lui Moș Crăciun pentru a ne îndeplini dorințele. De această dată, prin intermediul campaniei #EduCrăciun, studenții o vor face pentru un plus în educație. MindsHub are oportunitatea de a face un “parteneriat” cu Moș Crăciun pentru a transforma visele studenților în realitate.

Tot ceea ce trebuie sa facă studentii este să viziteze unul dintre standurile #EduCrăciun amplasate în holurile facultăților timișorene, să-i scrie Moșului o scrisoare despre ce ar vrea să schimbe în sistemul universitar, să se lase pozați de fotograful de la stand, să-și dea tag și să posteze fotografia pe pagina de Facebook MindsHub și să strangă cât mai multe like-uri. Sunt puse în joc 3 tablete MindsHub și multe zâmbete din partea casei. La sfârșitul campaniei, scrisorile vor fi trimise către Ministerul Educației Naționale.

Această campanie este organizată de către studenți, pentru studenți. Un număr de 6 organizații studențești s-au mobilizat pentru a face din #EduCrăciun o experiență inedită , ajutând cu: logistica, promovarea și desfășurarea eficientă a evenimentului.

MindsHub educraciun

Pentru regulament și mai multe informații cu privire la #EduCrăciun vă stăm la dispoziție pe website-ul campaniei www.educraciun.ro.

Parteneri: AIESEC, OSUT, ELSA, BEST, ASPST, LSFEE
Sponsori: BCR, IHM Total Consult, Profi

Despre MindsHub

Ce este MindsHub?

MindsHub este un concept de sistem educațional complementar care acționează în zona de graniță dintre mediul universitar și mediul business din Timișoara. Suntem în plin proces de dezvoltare și de acțiune prin programe de tip academic, cursuri online bazate pe dezvoltarea de competențe practice pentru studenți și construirea unui spațiu fizic de facilitare a interacțiunii dintre cele două medii.

Ce este #EduCrăciun?

#EduCrăciun este o campanie la nivel local și național cu scopul de a transmite mai departe nevoile studenților vizavi de educația universitară.

Ce vreți să obțineți prin #EduCrăciun?

Ne propunem să facilităm prin intermediul scrisorilor, legătura dintre studenți și Ministerul Educației Naționale. Mergem direct la sursă pentru un plus în educație.

Ce alte proiecte ați mai avut?

De-a lungul timpului, MindsHub a făcut posibilă conceperea, dezvoltarea și implementarea mai multor proiecte individuale sau în parteneriat cu ONG-uri, pentru studenți.

Recruitment Academyun proiect dedicat studenților de la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor care facilitează pregătirea acestora în domeniul Resurselor Umane.

Antreprenor de Sezoneste un proiect educațional antreprenorial care îmbină partea teoretică livrată de către profesioniști, cu partea practică realizată de către studenți, finalizandu-se sub forma unei competiții.

Business Book Clubo comunitate în care tinerii pasionați se intâlnesc și dezbat idei din diferite domenii de interes.

Create your Circlesun proiect inedit care presupune formarea studenţilor pregătiţi pe anumite domenii precum: PR & Events, Business Design, Social Media, Public Speaking.

Business Runproiectul sprijină realizarea unor lucrări de licență aplicate pe nevoile companiilor deschise acestui concept.

Bank Shadowing Programun program educațional în care se oferă posibilitatea studenților interesați de domeniul bancar, să observe cum funcționează o bancă, angajații ei, acțiunile și activitățile din cadrul acesteia.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.