Strângere de fonduri pentru copiii din Centrul Copii și Zâne

0

Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara 2014 este un Festival Internaţional de Bijuterie şi reuneşte 12 dintre cei mai buni designeri de bijuterii handmade din întreaga ţară, dar şi din străinătate. Finaliştii atent selectaţi se luptă pentru titlul de Cel mai Bun Designer de Bijuterie şi provin din Rusia, Spania, Ucraina, Bulgaria. Reprezentanţii României vor veni din Bucuresti, Petroșani, Oradea, Sibiu, Caracal, Arad şi Timişoara. Aceştia vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite şi de mare impact vizual.

Evenimentul va fi captat de concursul de fotografie instantanee digitală “Bijuteria în Ramă”, la care sunt invitaţi să participe fotografi cu experienţă sau fără. Seara va cuprinde parada modei, expoziţie de bijuterii, concert de muzică simfonică, spectacol de tango argentinian şi Festivitatea de Premiere în incinta spectaculoase Spectaculoase Săli Baroce a Muzeului de Artă.
Anul acesta, Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara dedică evenimentul Asociației Autism Infantil Timișoara – Centrul Copii şi Zâne prin strângere de fonduri.

Intrarea este liberă.

handmade jewelry organizeaza strangere de fonduri pentru copii din centrul copii si zane

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.