Știri false, comunicarea valorilor de brand și reprezentanți timișoreni la PRbeta 2017

0

Conferința PRbeta aniversează, în acest an, șapte ediții de discuții și workshop-uri despre comunicare. Astfel, în 17-18 mai, la Casa Adam Müller Guttenbrunn, va fi explorată tema „Etică și bun simț în comunicare”, cu accente pe bune practici și cunoștințe esențiale, dedicată pasionaților de comunicare ce doresc să își îmbunătățească abilitățile specifice domeniului.

Prima zi a evenimentului, dedicată conferinței, va include o nouă secțiune, și anume: Etica în mass-media, unde vor vorbi Cristi Dimitriu, director general News.ro, Bogdan Marta, redactor șef TION.ro, Cătălin Teniță, fondator Zelist și Marius Cristea, Managing Director Blue Idea (care deține IQads și Smark). Cei patru vor transmite audienței din gândurile și experiențele lor recente despre jurnalismul de calitate într-o lume dominată de non-știri sau știri false.

PRbeta 2017

De asemenea, speakerilor Conferinței PRbeta 2017 li se adaugă nume mari din publicitate și Social Media: Dan Frînculescu, Executive Creative Director Publicis România, Alex Tocilescu, Copywriter la Grafitti BBDO și Alexandru Negrea, Owner Social Smarts. Narcisa Viorel, Manager Garage Cafe va vorbi despre specificul timișorean al comunicării business-urilor mici și medii.

Ziua de 18 mai este dedicată workshop-urilor, participanții având posibilitatea de a se înscrie la: Social Media, susținut de Alex Ciucă, Comunicarea valorilor și evitarea dublului standard, susținut de Tudor Galoș, Comunicarea de criză, susținut de Crenguța Roșu și Personal branding, susținut de Oana Bulexa. Locurile la workshop-uri sunt limitate, iar organizatorii transmit doritorilor să-și achziționeze din timp bilete pentru acestea.

Până acum, au mai fost confirmați următorii specialiști din domeniul comunicării și media 2.0: Mirela Pitu – fondator și CEO al Pi2 PR, Matei Psatta – Marketing Manager Vola.ro, Andrei Cismaru – E-marketing Manager BeanZ Café, Tudor Galoș – Consumer Marketing Director la Microsoft România, Crenguța Roșu – Managing Partner DC Communication și Alex Ciucă, Managing Partner Superior Media, Roxana Diba, Director al Consumer Divizion la Golin.

PRbeta 2017

Detalii despre bilete și înscrieri, pe site-ul www.prbeta.ro/conferences

Parteneri: Danone, Microsoft România, Aqua Carpatica, Sâmburești, Fornetti.
Parteneri media: IQads, Smark, 24 FUN, TION.ro, Alt Radio.

PRbeta Agency este agenția timișoreană de relații publice şi organizare de eveniment, formată dintr-o echipă tânără, la curent cu tot ce se întâmplă pe piața națională și internațională.  PRbeta a apărut în luna mai, 2011, odată cu prima ediție a Conferinței Regionale de Comunicare, desfășurată la Timișoara. Toate evenimentele noastre (Conferința Regională de Comunicare, PRbeta Talks, Workshop-urile PRbeta și Timișoara Brands Tour) s-au bucurat de implicarea companiilor în buna desfășurare a activităților, acestea reunindu-se acum sub umbrela PRbeta Agency, care oferă servicii complete de relații publice și comunicare.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.