Startup Weekend Timișoara, ediția a IV-a

0

– de la idee la startup în doar 54 de ore –

Timișoara Startup Hub împreună cu Asociația Banat IT organizează cea de­a patra ediție a evenimentului „Startup Weekend Timișoara”. Evenimentul va avea loc în perioada 8-­10 mai, în noua locație pentru oameni creativi, Ambasada.​

Evenimentul se adresează celor cu interes în programare, design sau marketing și cu spirit antreprenorial, deopotrivă. Participanții vor avea la dispoziție 54 de ore pentru a ajunge de la idee la produs, prin parcurgerea unor pași esențiali în construirea unei afaceri: generarea de model de business, validarea din partea clienților, livrarea unui demo funcțional ș.a. Conceptul Startup Weekend vizează, în mod predominant, crearea startup­urilor în domeniul serviciilor și produselor IT & tech.

Startup Weekend este un eveniment­-concept de origine americană, care a fost implementat în peste 100 de țări. În România, evenimentul a fost organizat cu succes în mai multe locații, printre care se regăsesc Timișoara, Iași, Cluj, Brașov, Mureș și Oradea.

Andrei Cosmin Munteanu, unul dintre organizatori, spune despre eveniment: „Am învățat foarte multe din cele trei ediții anterioare, atât de la participanți și mentori, cât și de la întreaga echipă de organizare. Pentru ediția de anul acesta am pregătit un mix între o locație care inspiră creativitate, mentori remarcabili, participanți energici, gadget­uri cool și multă distracție!”

Startup Weekend Timișoara vine în sprijinul antreprenorilor aspiranți cu mentori care au parcurs deja călătoria antreprenoriatului în domeniul tech și nu numai. Printre aceștia se numără: Dwight Dunning, Stephanie Mitchell, Guido Giordano, Alexandru Roja, Irina Marinescu, Silviu Runceanu, Călin Brandabur și mulți alții.

Biletele de tip earlybird sunt disponibile până în data de 31 martie. Pentru înscrieri și mai multe informații, vă rugăm accesați site­ul oficial al evenimentului:
http://bit.ly/swtimisoara4

Pentru cei care vor să afle dacă ideea lor de business are șanse de reușită, ce înseamnă conceptul Startup Weekend sau dacă vom avea gustări delicioase pe parcursul weekendului, îi invităm la o sesiune de informare și networking pe data de 27 martie, începând cu ora 19, la Ambasada.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Andrei Cosmin Munteanu (coordonator eveniment)
0758028210/ munteanu.andrei.c@gmail.com

startup weekend timisoara

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.