Starbucks® a deschis a treia cafenea în Timișoara

0

Starbucks® a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a locație din România, situată într-un cadru feeric, bucurându-se de ambianța de Crăciun din Piața Victoriei, în centrul orașului la parterul hotelului Timișoara. Povestea locației este specială, cafeneaua având un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal și piatră, Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, elegantă și căldură.

starbucks a deschis cafenea timisoara

 „Am avut un an intens centrat pe excelență în relația cu clienții noștri și pe dezvoltarea business-ului AmRest.  Fiecare nouă locație deschisă este un moment de bucurie pentru noi și pentru clienții noștri, ei find motorul principal și beneficiarii serviciilor noastre de înaltă calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Grafica noii locații evocă istoria plantațiilor de cafea, peisajele sublime încărcate de copacii Coffea Arrabica, traseul boabelor, prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experientă, esența pură dintr-o cească de espresso.

starbucks a deschis cafenea timisoara

Clienții se vor bucura de băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc confortabil și prietenos.

Starbucks a fost preluat în anul 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București – Plaza România. În prezent, există 28 de cafenele Starbucks în țară: 16 în București, doua în Cluj – Napoca, trei în Timișoara, două în Constanța, unul în Brașov, unul în Craiova, două în Iași și unul în Ploiești.

starbucks a deschis cafenea timisoara

Despre Starbucks

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România. Pentru mai multe informații, accesați www.starbucks.com/newsroom.

starbucks a deschis cafenea timisoara

Despre AmRest

AmRest Holding SE (AmRest, WSE: EAT) este cel mai mare operator independent de lanțuri de restaurante din Europa Centrală și de Est, cu o prezență internațională în creștere. Din anul 1993 am început să construim un portofoliu de branduri puternice și recunoscute precum KFC, Pizza Hut, Burger King și Starbucks, bazate pe francize solide și parteneriate de tip joint venture. AmRest deține brand-ul Tagliatella care este dezvoltat internațional atât ca restaurante operate de Companie, cât și ca restaurante în regim de franciză. AmRest a achiziționat, de asemenea, două branduri unice care operează în China – Blue Frog și Kabb. În prezent, AmRest operează peste 1.000 de restaurante lidere în categoriile Quick Service și Casual Dining. Datorită culturii „Totul este Posibil”, în fiecare zi, peste 22.000 de angajați AmRest din 13 țări livrează măncăruri delicioase și servicii excepționale la prețuri accesibile.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.