Shopul de vacanță

0

Zeci de destinații de ski, spa și relaxare, Crăciun și Revelion în marile orașe – sunt doar câteva din surprizele pe care le descoperiți la Shopul de Vacanță, Târgul de turism și agrement al Timișoarei, ajuns la a XIV-a ediție.

Iubitorii de ski pot găsi la târgul de turism oferte în Italia, Austria, Slovacia, Serbia, sau pachete complete de Crăciun și Revelion în România, în zonele Maramureș, Novaci, Prundeni, Straja.

Şi pentru că fiecare ediţie a târgului oferă noutăţi, anul acesta ADVENTS aduce în Timişoara oferte de ski direct din Serbia. Mountain Resort de 5 stele, din Kopaonik vă oferă un Crăciun de vis, oferte de ski, spa și relaxare, precum și reduceri doar pe perioada târgului de turism.

Hotelurile și aquapark-urile cu bazine interioare, din Ungaria (Budapesta, Gyula, Debreceni) sau chiar Aqua Park President din Băile Felix oferă destinații ideale pentru spa și relaxare. La târgul de turism puteți profita de reducerile practicate.

Cei care preferă să-l primească pe Moș Crăciun într-un hamac pe malul mării au ocazia să rezerve un sejur exotic, într-o țară caldă sau să viziteze mai multe țări într-o săptămână prin intermediul croazierelor. Pe toată perioada târgului agenţiile de turism vor avea reduceri de până la 50% şi oferte promoţionale speciale pentru Crăciun şi Revelion, dar și early booking pentru 2015.

Reducerile, pachete gratuite pentru copii şi zecile de destinaţii sunt doar câteva din motivele pentru care merită să veniţi la SHOP-ul DE VACANȚĂ, de vineri până duminică (7-9 noiembrie 2014), la Iulius Mall Timișoara.

advents shopul de vacanta turism timisoara

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.