Seminar gratuit “Masaj facial japonez”

0

Act Natural Cosmetics vă invită Joi, 19 februarie 2014, între orele 9.00 şi 17.00 în sala Continental din incinta Hotelului Continental Timişoara la un seminar gratuit “Masaj facial japonez” realizat cu produsele cosmetice naturale de la Attirance de către experimentata cosmeticiană Felicia Toderas (Academia de Studii Terapeutice Geneva).

Pot participa gratuit toate persoanele care sunt interesate de produse şi proceduri cosmetice precum şi persoanele care doresc să beneficieze de o recomandare profesională privind tipul tenului. În cadrul evenimentului vor fi efectuate (în baza unei programări prealabile) analize gratuite de ten cu recomandări pentru utilizarea produselor cosmetice.

Invitaţi speciali: designerul vestimentar Lavinia Szilvester care oferă servicii de consiliere vestimentară şi va prezenta noul ei concept pentru rochiile de ocazie precum şi reprezentanta firmei Cosmetic Oil care va prezenta beneficiile uleiurilor cosmetice.

Program:

ora 9.30 – 10.30 – prezentare generală produse;
ora 10.30 – 11.30 – demontrații practice privind tehnica masajului japonez;
ora 11.30 – 11.50 – uleiuri naturale bio;
ora 12.00 – 12.20 – pasiunea pentru creaţie vestimentară cu Lavinia Szilvester;
după ora 12.00 – analize gratuite de ten pentru doritoare

Confirmarea participării se face până la data de 15.02.2014 la tel 0734 077 160 sau email info@acosmetics.ro
Garantăm loc doar celor care confirmă participarea!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.