Raliul Aradului KIA, la start

0

Raliul Aradului KIA, care se desfăşoară în perioada 23 – 26 mai, în judeţul Arad, este organizat de Club Sportiv AMC Racing, al cărui promotor este campionul mondial de box Mihai Leu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Cu ajutorul sprijinului primit din partea sponsorilor principali Omniasig, Bergenbier și Romgaz, Raliul Aradului KIA va avea parte de o ediție aniversară, cu ocazia împlinirii a zece ani.

Scurt sumar al programului competiției

Raliul Aradului KIA

Miercuri, 23 mai, vor începe verificările administrative și recunoaşterile probelor. De asemenea, Conferința de Presă inițială va avea loc la ora 14:00.

Joi, 24 mai, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Prezentarea echipajelor și sesiunea de autografe va avea loc în fața Primăriei Arad, începând cu ora 20:00.

Vineri, 25 mai, de dimineață, echipajele vor participa la Shakedown alături de diferiți invitați, urmând ca după-masă să ia startul pe primele probe speciale: Frumuşeni 1, Şiştarovat 1, Frumuşeni 2. Vineri seara va avea loc Superspeciala 4 Arad, proba din centrul orașului, în fața Primăriei Arad.

Sâmbătă, 26 mai, va fi a două zi de concurs, urmând ca echipajele să ia startul pe următoarele probe: Conop, Nadăş, Şiştarovat. Primele trei echipaje vor lua parte la o scurtă ceremonie de premiere la ora 18:15, urmând ca festivitatea de premiere a tuturor concurenților să aibă loc la ora 21:30 pe podiumul din fața Primăriei Arad.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.