OUT OF THE CLOSET

0

Fashion Fridays, cel mai mare târg de modă şi design din vestul ţării, revine cu cea de-a patra ediţie.
Şi cum v-am obişnuit cu surprizele plăcute, ediţia de toamnă are o nouă secţiune, dedicată pasionatelor de shopping – OUT OF THE CLOSET.

Dăm o mână de ajutor tuturor fashionistelor, ale căror dulapuri au devenit neîncăpătoare, care ascund comori în sertare sau cutii. Este ocazia perfectă de a scăpa de hainele pe care nici nu le-ai purtat,  pe care le-ai cumpărat doar pentru că erau la reducere, sau pe care le-ai îmbrăcat o dată şi apoi ai uitat de ele.

Designerul Adriana Delia Bărar îndeamnă timişorencele să nu stea pe gânduri şi să vină la târgul Fashion Fridays, unde „Out of the closet este o secţiune de haine preloved care se adresează tuturor iubitoarelor de modă, care apreciază acest tip de produs. Putem găsi piese din colecțiile mai vechi ale unor branduri cunoscute, sau pur şi simplu obiecte vestimentare frumoase, care nu îşi mai au locul în dulapul celei care expune. Preţurile sunt sub 50% din valoarea lor de pe piaţă la momentul la care au fost cumpărate”.

OUT OF THE CLOSET este un concept împrumutat din State (cunoscut şi sub denumirea de Garage Sales sau Yard Sales), unde a creat deja o tradiţie de ani buni. Participanţii scot la vânzare haine, genţi, bijuterii, tablouri, accesorii, obiecte decorative, toate într-o stare ireproşabilă şi la preţuri foarte accesibile.

Lista înscrierilor pentru această secţiune a târgului Fashion Fridays este deschisă. Ia-ţi o prietenă, combină-te la stand şi înscrie-te la târg!

Târgul are loc în perioada 22-24 octombrie, sala Continental Parc (Hotel Continental), între orele 10-21.

Pentru informaţii şi înscrieri: fashion.fridays@ymail.com sau https://www.facebook.com/FashionFridaysEvents

 

credit foto: Laura Cosma

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.