Opera Fashion Fair by Club Rotaract Timişoara Opera

0

Clubul Rotaract Timişoara Opera are plăcerea de a vă invita în data de 13 septembrie 2015, la Opera Fashion Fair – târg de creaţii vestimentare cu scop caritabil. Designeri locali ne vor surprinde prin creaţii unice, într-o locaţie superbă – Swiss House, cu începere de la ora 10:00.

Vom folosi toate fondurile rezultate în urma târgului exclusiv pentru a renova saloane de pacienţi din cadrul Secţiei de pneumologie a Spitalului Victor Babeş din Timişoara. Aşa cum veţi afla în curând, aceasta este o mai mult decat o cauză caritabilă: este o cauză umană şi un real ajutor oferit semenilor noştri care au nevoie de condiţii mai bune de spitalizare.

Participanţii la Opera Fashion Fair se vor bucura de o atmosferă întreţinută de DJ cunoscuţi şi vor afla care sunt noile tendinţe ale sezonului vizionând prezentări de modă exclusiviste. De asemenea, fiecare participant va avea şansa de a câştiga premii în cadrul unei tombole. Aceasta va fi organizată mulţumită generozităţii designerilor participanţi care au pus la dispoziţie creaţii deosebite pentru a susţine această cauză. Surprizele nu se opresc aici! Vom anunţa detalii suplimentare până la data evenimentului.

* Sumele de bani strânse din plata biletului de intrare şi din donaţiile persoanelor interesate vor fi destinate exclusiv scopului caritabil.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a ne bucura împreună de un eveniment deosebit, în timp ce contribuim pentru o cauză merituoasă!

Intrare (donaţie): 20 lei

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de cauza caritabilă pe care urmează să o susţineţi prin participarea la eveniment, vă stăm la dispoziţie prin mesaj privat pe pagina de facebook a evenimentului: Off – Opera Fashion Fair.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.