Nume fresh se anunță la Electric Castle!

0

Hello ALTFEL People!

Veștile spun că Electric Castle anunță noi artiști pentru ediția 2017. Iată câteva inside-uri despre cele mai recente nume care vor urca pe scena de la castelul Banffy.

electric castle 2017

Festivalul care a cucerit România încă de la prima ediție din 2013 va avea loc între 12 și 16 iulie la castelul Banffy din Bonțida, așa cum ne-a obișnuit și până acum. Anul acesta însă, Electric Castle ajunge la a 5-a ediție, cinci veri de muzică, distracție și diversitate pe toate planurile. Vor fi trei zile de nume fresh pe scena Electric Castle care vor strânge mii de oameni „electrici” și plini de energie.

Line-up-ul de anul acesta este completat de nume precum Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex și Slaves, care reprezintă o paletă largă de genuri muzicale: de la progressive house la techno, hip-hop, punk rock sau reggae.

Vino și tu să te distrezi alături de canadianul Deadmau5, nominalizat de șase ori la Grammy’s, cu nenumărate premii câștigate în cele mai importante concursuri internaționale și o colecție impresionantă de milioane de fani. Fiind într-un turneu mondial, Deadmau5 trebuie să se afle pe lista ta de artiști must-see de anul acesta în România.

Lista continuă cu danezul Trentemøller și a sa muzică sofisticată și complexă. Fanii îl adoră pentru spectacolele inedite pe care le susține de fiecare dată prin atmosfera și ritmurile electronice.

De neratat sunt și cei de la House Of Pain, care sărbătoresc anul acesta 25 de ani de activitate și vin în formula completă inițială cu DJ Lethal, Dannyboy și Everlast. Balansând cultura hip-hop și rock, House of Pain au devenit legendari cu hit-ul „Jump Around”, ceea ce vei face și tu atunci când îi vei vedea live.

Adam George Dyment, a.k.a. Duke Dumont, așa cum se prezintă, este un alt artist care a avut o ascensiune impresionantă în ultima perioadă. Pentru prima dată pe o scenă din România, fanii artistului vor fi cuceriți de prestația unică live pe care acesta o demonstrează de fiecare dată.

Șirul se completează de rebelii de la Slaves, care vin cu o muzică mai actuală ca niciodată. Într-o eră corporatistă ei revoluționează standardele impuse de societate cu un mesaj viu și proaspăt, îndemnând oamenii la libertate pe toate planurile.

În afară de cei mai noi anunțați, Electric Castle se mândrește cu un line-up deja stabilit format din nume sonore precum alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood sau Crazy P Soundsystem. Lista este încă deschisă, urmând să fie prezentați și alți artiști săptămânile viitoare, cu promisiunea unui record anul acesta din punct de vedere muzical.

Electric Castle ajunge la ediția a 5-a să acopere o suprafață de 220.000 de metri pătrați, 9 scene din care două acoperite inclusiv în zona de public, toate pregătite pentru cei 130.000 de participanți estimați. Fii sigur că te numeri printre aceștia, fiindcă va fi o ediție legendară și plină de energie, prospețime și dinamism. Ne vedem la Electric Castle!

Urmărește mai jos și clip-ul de prezentare al celor mai noi artiști anunțați:

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.