Music Travel Festival – Line-up complet

0

Music Travel Festival își anunță line-up-ul complet, de la Sigma la dreapta! Acesta va avea loc între 23 și 25 iunie și va fi o ediție dedicată diversității muzicale, cu trei scene, o zonă de chill out completată de ateliere și activități fun.

Music Travel Festival 2017 pune accentul, mai mult ca niciodată, pe fanii adevărați ai muzicii bune. Anul acesta, pe cele trei scene amplasate – Vodafone Stage, The Wall și The Garden – vor urca cele mai bune formații ale muzicii rock românești, dar și unele dintre cele mai cunoscute nume ale scenei electronice internaționale.

“A treia ediție a Music Travel Festival îi pune în prim plan pe fanii muzicii de calitate. Anul acesta, lineup-ul e mult mai diversificat, iar numărul scenelor a crescut la trei. Aducem la Timișoara muzică electronică pentru toate genurile, cele mai bune formaţii live ale țării şi mulţi djs străini şi români. În plus, am pregătit reduceri speciale pentru cei care călătoresc în căutarea muzicii bune”, spune Adrian Crețu, fondatorul Music Travel Festival.
Chase&Status, Sigma, Asian Dub Foundation, Foreign Beggars, Dub Pistols, Paco Osuna, Jamez Zabiela, Ten Walls, M.A.N.D.Y., Mihai Popoviciu, Zdob și Zdub, Vama, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Travka, The Monojacks, The Shiver Show, Toulouse Lautrec, iar lista continuă. Cu toții ajung, între 23 și 25 iunie la Timișoara, în cadrul Music Travel Festival.

“Chase&Status vin în premiera la Timișoara cu un show demn de scena principală a evenimentului, care ne va reaminti de ce Pharrell Williams i-a numit “cei mai captivanți producători de azi din UK”. De la Sigma nu putem să mergem decât spre dreapta, înspre Dub Pistols, Foreign Beggars, M.A.N.D.Y, Asian Dub Foundation și Paco Osuna, nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. James Zabiela, a fost numit “tehnic, cel mai bun DJ al lumii”, mai spun organizatorii. Prețul normal al unui abonament pentru cele trei zile de festival este 179 de lei + taxe și poate fi achiziționat în format electronic de pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea. Timișorenii își pot procura biletele în format fizic și din locațiile Jardin Timișoara, Fratelli Timișoara, Manufactura, Storia și D’arc.

Line-up-ul complet al festivalului poate fi găsit și pe pagina de facebook a evenimentului. See you there!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.