Miss Arad – grație și eleganță la superlativ

0

Călătoria celor 15 finaliste ale concursului județean de frumusețe Miss Arad 2018, va culmina vineri, 27 iulie, când acestea vor urca pe scena mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici, în fața publicului și a juriului pentru a disputa cu grație și eleganță, titulatura de cea mai frumoasă arădeancă.

Recepția de primire a invitaților va face la ora 19:00, iar spectacolul Miss Arad va începe la ora 20:00.

Miss Arad

Evenimentul are un scop caritabil, toți banii încasați în urma vânzării de bilete de intrare urmând să fie donați unui tânăr de 30 de ani, Pusok Andrei, diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Tot in spiritul caritabil al concursului, concurentele s-au implicat în activități de voluntariat la sediul Asociației Integra, pictând împreună cu tinerii asociației tablouri pline de viață care vor fi puse în vânzare la finala concursului, toți banii fiind donați acestora. You Boutique va dona tot atunci brățări, create în ediție limitată, în ton cu tematica de anul acesta, banii adunați luând aceeași cale!

Costul unui bilet este de 35 de lei, partenerul concursului, Atrium Arad oferind la fiecare bilet vândut câte un voucher în valoare de 16.50 lei, care poate fi utilizat la cafeneaua Segafredo din incinta mall-ului, de asemenea, în baza biletului, se beneficiază de intrare gratuită până la ora 00:00 la After Party Miss Arad, găzduit de Curtea Veche.

Biletele de intrare la evenimentul Miss Arad 2018 pot fi achiziționate exclusiv de la Info desk-ul Atrium Mall Arad în perioada 20.07.2018-27.07.2018.

Miss Arad

Până la marea finală, concurentele sunt implicate în activități de pregătire sportivă, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, ședințe foto, precum și activități pentru managementul emoțiilor. Cantonamentul frumuseții va avea loc la Hanul Moara cu Noroc din Ineu în perioada 24-25 iulie, unde concurentele vor pregăti alături de echipa concursului, momentele principale ale finalei.

Dress code-ul evenimentului “something red”, este inspirat de numărul celor 13 ediții Miss Arad, și sugerează invitaților să poarte haine sau accesorii culoarea roșu, amintind de celebra tradiție/superstiție românească de a feri de deochi frumusețea prin adoptarea culorii în compozitul vestimentar.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.