International Student Week în Timișoara

0

ISWinT a ajuns și la frumoasa vârstă de 21 de ani – un număr special, care radiază maturitate, stabilitate și multe cunoștințe acumulate. În acest an își propune să deschidă ochii lumii cu “New way of learning. Applied imagination” ( “O nouă metodă de învățare – Imaginație aplicată”) – aceasta fiind tema ediției din 2014. Astfel, ISWinT vrea să schimbe felul în care sunt făcute lucrurile, în special în ceea ce privește educația.

Toată lumea aspiră să lase ceva în urmă. Fie că e vorba de o scurtă animație realizată la atelierul de “Stop Motion”, sau noi concepte folosite în formarea minților tinere ale secolului nostru prin “Non-formal education”, atelierele de anul acesta le dau posibilitatea participanților de a realiza toate acestea. 

În condițiile în care școala se poate dovedi a fi un cadru limitat, iar mediul virtual prea vast și plin de distrageri pentru a ne putea concentra asupra scopului nostru, ISWinT este locul perfect pentru a schimba ceva.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.