Hello Style creează dependență

0

Palatul Bohuş a devenit, pentru două zile, Raiul fashionistelor din Arad unde, un întreg etaj le-a fost dedicat, în cadrul evenimentului “Hello Style, addicted to fashion”.

Hello Style, addicted to fashion

“Hello Style, addicted to fashion” a început sâmbătă dimineața într-un cadru artistic, rafinat, în care pereții impunători și coloanele de marmură ale clădirii au contrastat cu colecțiile moderne, piesele unicat și accesoriile expuse ca niște adevărate piese de artă pe suporți și umerașe. Bref, un paradis al femeilor iubitoare de fashion.

Hello Style, addicted to fashion

Cele care au îndrăznit să treacă în acest weekend pragul Palatului Bohuş, au avut ocazia să găsească colecții sau produse de serie mică și chiar unicat (brățări, coliere cu cristale Swarovski, perle, poșete și pantofi) expuse de designerii locali.

Bineînţeles că nu a lipsit nici secţiunea de garage sale unde doamnele şi domnişoarele, fashioniste veritabile, au avut oportunitatea să facă şi o sesiune de smart shooping, să aleagă din varietatea de haine şi accesorii cele mai potrivite pentru a da un refresh ţinutelor de toamnă – iarnă sau, de ce nu, pentru a-şi compune outfit-uri pentru vara viitoare.

Hello Style, addicted to fashion

Principalul atu al evenimentului a fost abordarea largă pe domeniul fashion. Împărțit în trei secțiuni distincte – designer’s outlet, accesories room și garage sale – “Hello Style, addicted to fashion” a adunat împreună cam tot ce se putea în materie de fashion și a oferit o gamă variată de produse pentru toată lumea și pentru orice buzunar.

Pe scurt, la “Hello Style, addicted to fashion”, s-a găsit cam orice îşi doreşte o persoană pasionată de modă,  de la paltoane şi cămăşi, rochii, pantofi şi accesorii de calitate.

Hello Style, addicted to fashion

Pe lângă partea de shopping trebuie să amintim și partea de workshop-uri, care s-au desfășurat în ambele zile și au fost foarte diversificate: make-up, nutriţie, vestimentație şi chiar meditație ghidată.

Partea interesantă a acestui eveniment a fost shooting-ul realizat, în care outfit-urile au fost compuse din piesele care erau expuse spre vânzare. Deci o mică parte din ce a fost expus acolo veți putea vedea și în numărul următor al revistei Altfel. Vă vom da și câteva ponturi ce și de unde sunt acele piese, să le puteți achiziționa ulterior, asta dacă aveți noroc și nu s-au vândut în acest weekend.

Hello Style, addicted to fashion

Dacă ar fi să tragem linie, putem spune că, după această primă ediție, am observat că publicul e însetat de frumos, de eleganţă, de practic, de nou, că multe persoane care au fost sâmbătă au revenit și duminică.  

Aşadar, putem spune că Hello Style creează dependență şi, cu siguranţă, va exista şi o a doua ediţie, idee la care se lucrează deja. Când? În decembrie. Deci, fashionistas, stați pe aproape că vi se pregătește ceva. Cele care ați ratat prima ediție, vă sfătuim să nu ratați ediția următoare pentru că va fi și mai și decât prima.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.