HackTM

0

            HackTM este un hackathon organizat de către Timișoara Startup Hub împreună cu Banat IT și voluntari care activează în diverse comunități tech timișorene. Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 octombrie, în Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

            HackTM se adresează tuturor pasionaților de IT, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire profesională. Activitățile se vor desfășura pe track-uri care să răspundă ariilor de interes ale participanților:

  • web & mobile development
  • hardware & embedded, IOT, house-automation
  • open source
  • game development
  • city projects
  • coding kids.

Sunt aşteptaţi aproximativ 500 de participanți, care vor lucra în echipe sub îndrumarea unor mentori cu expertiză, având la dispoziţie materialele hardware & software necesare fiecărui track. Cele mai promițătoare proiecte vor fi premiate cu gadgeturi de ultimă generație, bilete de participare la conferințe internaționale, componente hardware și multe alte surprize.

HackTM este una din modalitățile în care comunitățile IT din Timișoara doresc să sărbătorească ”European Code Week”, Săptămâna Codării implementată la nivel European în perioada 11-­17 octombrie, și prin care afirmă importanța unor astfel de evenimente care aduc într­un cadru productiv specialiștii și pasionații de IT din România și Europa.

Înscrierile se pot face accesând link-ul de mai jos:

http://www.eventbrite.com/e/hacktm-2014-tickets-13290613583

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați:

http://hacktm.ro/

https://www.facebook.com/hacktm2014

hacktm

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.