Generaţia nouă de artişti români anunţată la Electric Castle 5

0

Hello, ALTFEL People!

Electric Castle, cel mai tare festival de muzică electronică din România, ne aduce veşti noi! După cum bine ştii, EC este lider în promovarea artiştilor români pe platforma internaţională, astfel că aproape 100 de trupe şi DJ români şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment.

Descoperă atât tinerele talente precum Mr. Jurjak, BAB sau The Wax Road pe aceleaşi scene cu numele deja sonore în ceea ce priveşte piaţa românească. Vino să-i susţii pe cei care îşi vor face debutul în faţa unui public internaţional şi lasă-te cuprins de cel mai tare vibe, între 12 şi 17 iulie 2017, la Bontida. The Wax Road vin din Republica Moldova sau, cum le place lor să se prezinte, sunt o „trupă rock din Europa de Est”. În decembrie 2016 şi-au lansat albumul de debut, „Rambler in The Dark”,  într-un stil ce îmbină inedit influenţe blues-rock, hard-rock şi rock’n roll. Timişorenii de la BAB, cu trei albume la activ, abordează muzică electro-experimental, cu influenţe de blues, jazz şi soul. Mr. Jurjak e regizorul şi muzicianul bucureştean George Petrosel. Albumul său solo se numeşte „Lemon Blues”, de pe care au apărut 4 single-uri, toate combinând influenţe de blues, electro, psihedelic şi rock.

Cei mai recente trupe confirmate sunt Şuie Paparude, Subcarpaţi, Golan, Coma, Luna Amară, Robin & The Backstabbers, The Mono Jacks, Macanache şi gaşca sa, cei de la The Putreds, iar Byron vine pentru prima dată la Bontida, o potrivire perfectă dintre acest „Electric Marching Band” şi festival. Alţi zeci de artişti din zona muzicii electronice de toate genurile, de la techno la dub sau electro jazz, se vor întâlni pe aceeaşi scenă Electric Castle şi aşteaptă să fie întâmpinaţi de cel mai energic crowd!

„Pentru un artist, mai ales aflat la început de drum, e fascinant să vezi în faţa scenei un public care vorbeşte engleza, maghiara, daneza sau germana. Oameni care nu înţeleg aceeaşi limbă se pot totuşi conecta prin muzică. Pentru ei, importantă este calitatea artistului şi mai puţin notorietatea lui. Acesta e spiritul publicului de la Electric Castle şi prin acest public poate creşte expunerea internaţională a trupelor româneşti”, explică Andi Vanca, director de comunicare al festivalului.

Lista completă a artiştilor români ce vor fi prezenţi, la Bontida, între 12 şi 16 iulie, o poţi vedea aici https://electriccastle.ro/line-up

Ne vedem la Electric Castle!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.