Flori, fete și biciclete – SkirtBike Arad 2018

0

An de an parada biciclistelor SkirtBike Arad adună tot mai multe doamne și domnișoare, iar în acest an platoul din fața Primăriei a fost de-a dreptul neîncăpător. Peste 400 de femei s-au adunat la “start” dar nu pentru o competiție, ci pentru o promenadă pe străzile orașului.

SkirtBike Arad 2018

Obiectivul principal al acestui proiect este încurajarea femeilor să folosească bicicleta ca mijloc de transport şi să înțeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricționează activitatea, ele putând purta rochii şi fuste sau tocuri, păstrându-şi feminitatea.

SkirtBike Arad 2018

Plimbarea a început de la punctul 0 al orașului și s-a desfășurat pe traseul Platoul Primăriei Arad – Bvd Revoluţiei – Piaţa Podgoria – Gara Arad – Bvd Revoluţei către Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad – Piaţa Avram Iancu – Bvd Revoluţiei către Primărie – Str Dimitrie Xenopol (pe lângă Universitatea Aurel Vlaicu) – Parcul Mihai Eminescu.

SkirtBike Arad 2018

Dar după parcurgerea traseului nimeni nu a plecat acasă, pentru că în Parcul Eminescu fetele au fost așteptate de alte surprize pregătite de organizatori: standuri cu mâncare, băuturi răcoritoare, prăjituri, produse speciale pentru doamne și domnișoare, specialități din cafea, decor tematic de fotografie cu fotograf profesionist, înghețată, etc.

SkirtBike Arad 2018

Pe lângă premii oferite de sponsori și tombole, presărate pe ici pe colo cu momente artistice, s-au desfășurat și concursurile de Miss Popularitate, Miss Asortată, Miss Centenar și cel mai așteptat concurs Miss SkirtBike Arad.

SkirtBike Arad 2018

Juriul, format din Simona Allice Man general manager la Galeria Mall, Cristian Varjasi realizator tv la TV Arad, Adela Czebeli organizator Miss Arad și Rolland Szabo președinte Academia Brosovszky, a avut o misiune grea de îndeplinit, dar care a fost dusă la bun sfârșit,  alegând: Miss Popularitate – Sonia Turzuman, Miss Asortata – Laura Taha, Miss Centerar – Sorina Pința. Cel mai mare trofeu, Miss SkirtBike Arad 2018, a revenit Ionellei Pencea.

SkirtBike Arad 2018

 

SkirtBike 2018 a fost o ediție minunată ( a VII-a n.r.) care a adus bucurie în suflet pentru sute de doamne și domnișoare din județul Arad”, ne povestește organizatoarea acestui eveniment, Lidia Georgiu.

SkirtBike Arad 2018

Chiar dacă numai ce s-a terminat acest frumos eveniment, așteptăm cu nerăbdare SkirtBike Arad 2019.

SkirtBike Arad 2018

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.