Fii propriul tău MAKE-UP ARTIST

0

Sub umbrela MOTTO-ului ”O femeie puternică este o femeie frumoasă”, ne dorim să organizăm un eveniment care să promoveze frumusețea, dar și simplitatea de a fi puternică. Acesta se adresează tuturor tinerelor și studentelor interesate de a învăța trucuri de make-up, de a testa gama ”Luxe” de la AVON și de a afla cum pot schimba lumea prin frumusețe.

Evenimentul își propune să transmită faptul că fiecare dintre noi putem să fim proprii noștri make-up artiști și că executarea unui machiaj de calitate poate fi la îndemâna oricui, dar și că nimic nu ne poate opri de ne atinge visele. Alături de Ramona, make-up artist profesionist, vom păși în lumea produselor de lux, dar totuși accesibile ca preț și vom învăța să ne machiem pas cu pas, simplu și rapid.

Fiecare participant va avea de câștigat, pentru că oferim nu doar un eveniment unic în Timișoara, cu intrare gratuită, ci și cupoane cu reduceri și multe alte surprize.

În partea a doua a evenimentului vom discuta despre oportunitățile de carieră pe care AVON le oferă tinerilor și nu numai.

fii propriul tau make-up artist avon

Nu în ultimul rând, ne dorim un dialog deschis între invitatele speciale, bloggerițe, și public pentru că nimic nu este mai important pentru un tânăr de a avea modele în viață.

Vă invităm să accesați și evenimentul online printr-un click aici.
Vă așteptăm cu drag și mult entuziasm! 🙂

Organizatori: Teodora Mateoc (Coordonator AVON), Ra Makeup, OSUT Timișoara
Sponsori: AVON
Parteneri: Fashoniac.com, Revista Altfel (lista este încă deschisă)
Locația și data: 17 noiembrie a.c., ora 18:00, Universitatea de Vest din Timișoara, (sala va fi comunicată pe pagina evenimentului – click aici

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.