Fashion Fridays Winter Fair

0

Fashion Fridays a deschis lista înscrierilor pentru Târgul de Crăciun

Cel mai mare târg de modă şi design românesc din vestul ţării revine iarna acesta cu cea de-a cincea ediţie, în perioada 16-18 decembrie, la Hotel Continental.

Păstrăm tradiţia şi, la fel ca iarna trecută, îi dăm o mână de ajutor Moşului pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Decembrie este prin excelenţă luna cadourilor, iar cadourile de designer sunt întotdeauna o alegere perfectă pentru a surprinde persoanele dragi.

Fashion Fridays Winter Fair reunește o serie de designeri şi artişti ale căror produse se remarcă prin originalitate, varietate şi calitate. Creaţii vestimentare, decoraţiuni, obiecte de artă, toate aşteaptă să fie admirate, cumpărate şi dăruite.

Lista pentru înscrierea expozanţilor este încă deschisă persoanelor creative, originale, cu produse deosebite, 100% româneşti, care să se încadreze în tematica acestei ediţii. Te aşteptăm să dăruim împreună cele mai frumoase cadouri!

Înscrierile se fac până la data de 10 decembrie. Pentru mai multe detalii: fashion.fridays@ymail.com şi www.facebook.com/FashionFridaysEvents

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.