Fashion Fridays – târg de primăvară

0

9/11 aprilie, orele 10-20, Hotel Continental

       Fashion Fridays este o atitudine, înseamnă originalitate, inspiraţie, protest faţă de uniformizare. În cei 6 ani de când este pe piaţă, conceptul a oferit publicului experienţe unice, dezvoltând o comunitate de oameni cu stil, frumoşi, adepţi ai unui mod de viaţă echilibrat.

Primăvara această propune o ediţie a contrastelor – electrică, vibrantă şi veselă pe de-o parte, şi pastelată, delicată şi fragilă pe de altă parte.

În perioada 9-11 aprilie, între orele 10-20, vă aşteptăm la Hotel Continental, să ne păşiţi pragul pentu a descoperi cele mai recente colecţii ale designerilor bănăţeni şi tendinţele sezonului, pentru a vă răsfăţa la început de primăvară cu produse bio-eco şi dulciuri franţuzeşti sau  pentru a scotoci după comorile din dulapurile fashionistelor.

bio market

Cadoul ideal de Paşte îl găseşti la Fashion Fridays! După o sesiune epuizantă de shopping, te aşteptăm să te relaxezi în zona de lounge, unde prietenii noştri de la Friends Cafe te vor îndulci cu bunătăţuri pe alese.

Împreună cu Verde pentru Biciclete, am declarat bicicleta mijlocul oficial de transport al primăverii. Punem la bătaie 3 ţinute de designer oferite celor mai chochete fete pe biciclete. De asemenea, trei doamne vor beneficia de consilierea vestimentară a fashion bloggerului Laura C şi vor primi cadou vouchere în valoare de 450 lei.

out of the closet

Înscrierile participanţilor, pentru cele 3 categorii – Designers, Out of the Closet şi Bio Market continuă până la dată de 1 aprilie. Pentru mai multe detalii ne găsiţi pe pagina de Facebook www.facebook.com/FashionFridaysEvents sau la adresa fashion.fridays@ymail.com

Intrarea la eveniment este liberă.

FASHION FRIDAYS targ de primavara

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.