Fashion Fridays Summer Vibes

0

Fashion Fridays îţi oferă prilejul perfect pentru a-ţi întregi garderoba de vară. Weekendul acesta, clubul No Name este destinaţia perfectă pentru o escapadă la shopping, soare şi relaxare.

Colecţii în premieră, semnate de cei mai cool şi talentaţi designeri din vestul ţării, accesorii, produse cosmetice, reduceri de până la 50%, muzică chill, piele bronzată şi miros de vacanţă. Afli de la designeri ce şi cum se poartă şi primeşti informaţii de styling direct de la profesioniștii Rimmel şi Loreal.

Două zile de shopping intens şi relaxare se continuă cu o noapte plină de glam. Un fashion show de excepţie, colecţii special create pentru eveniment, designeri apreciaţi de publicul timişorean: Elena Popescu, Neli Grimm, Mihaela Elena Mancas, Lavinia Ilieş, Nifty by Josephine, Adriana Delia Bărar.

Pe pagina de facebook Fashion Fridays (facebook.com/FashionFridaysEvents) v-am pregătit consursuri la care aveţi şansa de a câştiga produse cosmetice, ţinute vestimentare şi invitaţii la eveniment.

Petrecerea continuă până dimineaţă cu fashion pool party şi invitaţi surpriză.

Programul evenimentului:
* 23.07 – 12-21 Fashion Fair
* 24.07 – 12-00 Fashion Fair
21:00 Fashion Show
*Intrarea la Fashion Fridays, pe parcursul celor două zile de târg, este liberă. Cei care doresc să rămână şi la ştrand, plătesc bilet la intrare.
**Accesul la fashion show se face pe bază de invitaţie sau bilet la intrare 15 lei.
*** Rezervări la fashion show: 0735215704

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.