Fashion Fridays îți pune sub brad cadouri de designer

0

Moş Crăciun este ȋn tendințe. Știe ce se poartă, ȋi plac piesele unicat şi creațiile de designer şi ȋn fiecare iarnă face shopping la Fashion Fridays Fair. Te aşteptăm şi pe tine la ediția cu numărul XII !

3 zile de shopping  – 10, 11, 12 decembrie, la cea mai cool cafenea din oraş – Zai apres Cafe.

Îți punem sub brad cadouri de designer, bijuterii de autor, decorațiuni de iarnă, produse cosmetice, colecții special realizate pentru această ediție, super reduceri și multe alte surprize.

Cele mai iubite branduri din vestul țării le găsești la Fashion Fridays – Blue Bird, Elaide by Elena Popescu, Beauty Box, Ally, Arina Varga, Finezze, Tricoul inteligent Dunia şi mulți, mulți alții.

Avem şi o tombolă cu premii de designer! Intră pe pagina noastră de facebook www.facebook.com/FashionFridaysEvents şi află ce poți câştiga dacă ne treci pragul.

Te așteptăm cu turtă dulce, vin fiert și atmosferă de sărbătoare. Unde mai pui că prietenii noștri de la Zai te vor răsfăța numai bunătății.

Dacă pleci in weekend, te așteptăm și luni, ca să-ți meargă bine toată săptămâna!

* 10, 11, 12 decembrie (sâmbătă, duminică, luni)
* 10:00 – 20:00
* intrarea liberă

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.