Fashion Fridays

0

– ediția a 4-a –

Fashion Fridays Fair, cel mai mare târg de modă şi design din vestul ţării, revine toamna aceasta în Timişoara cu cea de-a patra ediţie.

Design românesc autentic, colecţii special create pentru eveniment, accesorii inedite, produse de marochinărie, workshop-uri, şedinţe foto, sesiuni de styling şi makeup – toate acestea vă aşteaptă în cele 3 zile de târg, 22-24 octombrie, între orele 10-21 la Continental Parc (Hotel Continental).

Creaţiile a peste 50 de designeri aşteaptă să fie probate şi luate acasă. Mai mult chiar, cea de-a patra ediţie nu a uitat nici de domni, cărora designerii le-au pregătit surprize plăcute pentru acest sezon.

Fashion Fridays Fair, ediţia de toamnă, vine în întâmpinarea publicului timişorean cu o nouă secţiune – Out Of The Closet, adresată atât pasionatelor de shopping şi reduceri, cât şi fetelor al căror dulap este neîncăpător, care ascund comori în cutii şi pe rafturi. Hainele şi accesoriile de care aţi uitat, pe care nu le-aţi purtat sau care pur şi simplu nu mai sunt pe placul vostru, îşi pot găsi o nouă casă la Fashion Fridays Fair.

Cea de-a patra ediţie a târgului aduce colecţii cu imprimeuri, în culori de impact şi forme futuriste dar, totodată, propune linii clasice, retro şi texturi somptuoase. Nu lipsesc liniile sporty chic, în combinaţii dinamice şi glam.

Lista înscrierilor este încă deschisă expozanţilor, atât pentru secţiunea Designers, cât şi pentru Out of the Closet . Vă aşteptăm să trimiteţi portofoliul prin e-mail la adresa fashion.fridays@ymail.com
Intrarea pentru public este liberă!

FASHION FRIDAYS FAIR
22-24 Octombrie
10-21
Continental Parc (Hotel Continental)
www.facebook.com/FashionFridaysEvents

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.