Fără poluare, fără corupție, doar revoluție! Lunatica își așteaptă locuitorii la Revolution Festival

0

Dacă îți propui să evadezi, atunci fugi cu circul! Ai auzit bine, te invităm să te alături la Revolution Festival și să devii cetățean în Lunatica, cel mai tare oraș din lume. Avem circ, avem muzică, avem cea mai rece bere și cea mai simpatică populație. Toată lumea din toate colțurile pământului vrea să facă parte din Lunatica și asta pentru că e pur și simplu încântător.

Lume, lume! Ascultați cu atenție! Anul acesta Revolution Festival are loc în perioada 1 – 3 iunie, la Muzeul Satului Bănățean. Nu e un festival oarecare, ci unul care are oraș… în „sat”. Imaginează-ți un loc fără poluare, fără corupție, dar mereu pregătit pentru o revoluție. Imaginează-ți un loc unde scena le aparține artiștilor locali, iar muzica este singura religie. Da, timp de trei zile, această utopie va prinde viață, în timpul Revolution Festival.

lunatica Revolution Festival

La Lunatica „sharing is caring”, așa că Teatrul Auăleu aduce „Circus Mundi”. Pregătiți-vă pentru ceva ce nu ați mai văzut până acum: îmblânzire de femei, bărbați dresați să stea la cratiță, omul invizibil, Hocup Pocus, poliția circului și nu numai. Nu fi timid, o să te simți ca acasă în această nebunie.

Ne-ai auzit când am spus că în Lunatica singura religie e muzica? Chiar nu glumim! Pentru că Lunatica are relații excelente în toată lumea, și asta datorită faptului că are propriul Minister de Externe, Continental Drifts, care se ocupă și de zona Shangri-La de la Glastombury Festival, vine la festival. Ne aduce cel mai frumos cadou dintre toate – trupe și artiști care vor cânta coloana sonoră acelor mai nebune trei zile din viața ta. Fără să mai lungim vorba, te rugăm să aplaudazi pentru: STEREO SWING / DAT BRASS / KEPLER NOT KOPERNICUS /MAIKA / DJ CHRIS TOFU / COUNT BASSY / TROY SAVOY/ WORLD’S TALLEST DJ ft ROSWEL / WORLD’S TALLEST BUBBLEOLOGIST / MISS MONROE/ GYPSY DISCO presents: MIKE McCALLUM / CALLUM FREY / LISA ELLIPSE / RUBY BIRD /GYPSY DISCO SOUNDSYSTEM.

lunatica Revolution Festival

Dacă îți este sete, o bere o să-ți apară ca prin magie în mână. Dacă îți e foame, o să plouă cu cârnați. Dacă nu te simți în regulă, doctorul o să te facă bine cât ai zice „pălincă”. Până și polițistul o să te facă să te simți mai bine și nu te va amenda niciodată. Acestea sunt doar câteva dintre minunățiile pe care le poți găsi în Lunatica și numai în Lunatica.

Cumpără-ți bilet la Revolution Festival de pe www.eventim.ro sau www.myticket.ro, pentru doar 99 de lei, și alătură-te celui mai tare „city-break” din Univers.

lunatica Revolution Festival

De asemenea, nu uita să vii La Căpițe, pe 18 mai, de la ora 21, pentru a simți vibe-ul Revolution Festival, la un warm-up party pe care nu-l vei uita prea curând. Desert Montain Tribe și S-T-Phan se vor asigura că vei primi toată muzica de care ai nevoie.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.