Epic Vara te surprinde!

0

Marele eveniment al verii, în Timișoara, a avut loc sâmbătă noapte.  Epic Society și-a deschis ofical localul destinat petrecerilor din sezonul cald, alături de mulți prieteni entuziasmați, la ceea ce s-a numit The New Epic Experience. Epic Vara a impresionat vizual printr-un aspect foarte prietenos, cu elemente ce accentuează sentimentul de natură în mijlocul orașului. După cum era de așteptat, John Trend, rezidentul Epic Vara, și-a ținut prietenii aproape cu muzica bună și distracție pe cinste. Seara s-a încheiat după răsăritul soarelui, iar publicul a pleacat cu zâmbetul pe buze și amintiri frumoase de la inaugurarea localului.

Epic Vara pregătește noi experiențe și în weekend-urile care urmează. Vineri, trupa de la Maestros del Ritmo revine în acțiune cu o super-sesiune deep house pentru iubitorii acestui gen. John Trend și Elless urcă la pupitru pentru a mixa  cea mai nouă muzică electronică. Băieții au modul lor special de a ridica lumea la dans, de fiecare dată. Sâmbătă, localul prezintă încă o ediție a conceptului Let Me Surprise You. La fel ca prima oară, timișorenii nu știu la ce să se aștepte, însă momentul special al nopții nu poate fi decât epic. Ce se va întâmpla, vedem împreună pe loc.  Ambele petreceri încep de la ora 23 și aduc un vibe de vara târzie diferit de oricare altul.

Foto: Mihai Toth 
Text: Andrei Forte

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.