Designeri timișoreni la târgul Fashion Fridays

0

Fashion Fridays aduce la târg tendințele sezonului direct din atelierele designerilor

Fashion Fridays este o atitudine, înseamnă originalitate, inspiraţie, protest faţă de uniformizare. În cei 6 ani de când este pe piaţă, conceptul a oferit publicului experienţe unice, dezvoltând o comunitate de oameni cu stil, frumoşi , adepţi ai unui mod de viaţă echilibrat.
Primăvara aceasta propune o ediţie a contrastelor – electrică, vibrantă şi veselă pe de-o parte, şi pastelată, delicată şi fragilă pe de altă parte.

În perioada 9-11 aprilie, între orele 10-20, vă aşteptăm la Hotel Continental, să ne păşiţi pragul pentu a descoperi cele mai recente colecţii ale designerilor bănăţeni şi tendinţele sezonului, pentru a vă răsfăţa la început de primăvară cu produse bio-eco şi dulciuri franţuzeşti sau pentru a scotoci după comorile din dulapurile fashionistelor. Mai mult de atât, beneficiaţi de consiliere vestimentară şi vouchere cu care să achiziţionaţi ţinuta mult dorită. Împreună cu Verde pentru Biciclete, am declarat bicicleta mijlocul oficial de transport al primăverii. Punem la bătaie 3 ţinute de designer oferite celor mai chochete fete pe biciclete.

FASHION-FRIDAYS-macheta

Unul dintre cei mai apreciaţi designeri bănăţeni, Elena Popescu, este alături de Fashion Fridays încă de la prima ediţie. Pentru acestă primăvară, a pregătit special o colecţie pentru târg. Deschidem uşa atelierului şi descoperim câteva din secretele Elenei, pe care le împărtăşim cu voi.

FF: Cum ai descoperit pasiunea pentru modă, cum a început totul?
EP: Afinitatea pentru materiale fine, delicate şi foarte feminine o am încă de mică. O moştenesc pe mama care, îmi amintesc cu mare drag, în timpul ei liber croia, croşeta, cosea rochiţele noastre.

FF: Care este conceptul de bază al creaţiilor Elaide?
EP: Vestimentaţia Elaide este destinată celor ce vor să se bucure de încrederea oferită de hainele care li se potrivesc perfect. Piesele mele nu au la bază un fundament comercial, ci mai degrabă unul care defineşte femeia în toată splendoarea ei şi exprimă feminitatea sub toate formele.

Elena Popescu

FF: Numeşte 2 personalităţi – una pe plan naţional, altă internaţional, pe care ţi-ai dori să le îmbraci
EP: Valentina Pelinel şi Charlize Theron

FF: Ce stil vestimentar propui pentru sezonul care tocmai a început?
EP: Linii foarte feminine, culori vii, dar şi pastel, nude; culori calde şi plăcute, uşor de asortat. Am pus accent şi pe comfortul pe care ţi-l oferă o piesă vestimentară atunci când o porţi.

Elena Popescu

FF: Cu ce vii nou la cea de-a 6-a ediţie târgului Fashion Fridays?
EP: Noutatea e subiectivă pentru fiecare dintre noi. În ceea ce mă priveşte are legătură cu frumosul din jurul meu. Mă poate inspira o magnolie care stă să înflorească, şi atunci se reflectă totul în cromatica ţinutelor mele, sau zâmbetul copilului meu, iar rezultatul ar fi o minicolecţie veselă şi optimistă. Noutatea este stare şi emoţie pentru mine.

FF: Invită publicul timişorean la târgul Fashion Fridays!
EP: Fashion Fridays este târgul unde descoperiţi ce ţi se potriveşte şi cu siguranţă găseşti ceea ce îţi place. Vă aştept cu o colecţie nouă, reduceri şi sfaturi vestimentare. Târgul este destinat femeii moderne, romantice, sportive, de afaceri. Pe scurt, este destinat tuturor femeilor iubitoare de frumos. Nu rataţi şansa de a vă reînnoi garderoba de primăvară şi de a găsi cadoul perfect de Paşte!

Elena Popescu

Foto: Denis Kappel

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.