Deschidere spectaculoasă la Revolution Festival cu Rudimental Dj Set

0

A început Revoluția! De la momentul în care s-au deschis porțile festivalului și până dimineață, în jur de 7.000 de persoane s-au bucurat de minunata aventură Revolution, din prima zi de festival. S-a dansat până la răsărit alături de: Rudimental Dj Set, Dubioza Kolektiv, Bleed Someone Dry, Gojira + Planet H, Șuie Paparude și mulți alții.

Noul concept al Revolution Festival, cât și programul non-stop, au încântat toate generațiile, de la copii, la părinți, de la petrecăreți, la iubitorii de festivaluri din peste zece țări din Europa, ba chiar și din Noua Zeelandă. În timpul zilei vizitatorii au putut să încerce noi mișcări de dans, să ia parte la lupte cu lightsabers și să participe la o mulțime de workshop-uri create special pentru ei. Circul a venit și el! Zona Lunatica a oferit unele dintre cele mai interesante spectacole, precum: Circus Mundi, Miss Monroe sings, Lisa Elipse’s Looping show, Gypsy Disco Soundsystem și mulți alții. Tinerii s-au bucurat de vremea bună și au putut să facă plimbări în zona lacului. Astfel, anul acesta, Revolution s-a transformat într-un spațiu de joacă atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. După căderea nopții, cele șapte scene pregătite la Muzeul Satului Bănățean au explodat mulțumită numeroșilor artiști care s-au alăturat Revolution!

3_Revolution Festival

Toată lumea a putut să simtă fantastica energie de la Music Guru, datorită artiștilor care au pus stăpânire pe scena principală. Rudimental (DJ Set) a demonstrat, din nou, că poate să aducă la viață un public de mii de persoane, de la primul beat, făcând pe toată lumea să danseze fără încetare. Dubioza Kolektiv a zguduit scena aducând energia revoluționară la Timișoara. Băieții nebuni din trupă au făcut pe toată lumea să simtă spiritul balcanic, care prin definiție include dans, zâmbete și un simț al umorului bine dezvoltat. Sunt una dintre cele mai tari trupe din România, iar la Revolution Festival au adus ce au mai bun. Vorbim despre Șuie Paparude, care a făcut publicul să se dezlănțuie. Desigur, scena Music Guru a prezentat și alți artiști și trupe grozave precum: Gojira + Planet H, BAB, All Friends Band și E-AN-NA. Publicul a fost de nestăpânit la Extreme Music stage, unde au fost prezenți: Bleed Someone Dry, Godsleep, Katara, Ostring Fest Slot, Dead Joker, Koneskin, Monokrom, Dungaree and Fantazia. Raverii au dansat până la răsăritul soarelui alături de Lee Buridge, Premiesku live, ABC, Luka Vuković și Ivan Radojević, la Electric Apex stage. Vibe-ul a fost cât se poate de bun și la Zion Love stage, mulțumită Genmaica Soundsystem. Nu în ultimul rând, Gaia Trance stage a fost cu adevărat incendiară alături de: Manda, Alien tree, Mozza, Zarma, XDA și BHex b2b SunRa.

5_Revolution Festival

Niciodată nu este prea târziu să te alături Revoluției! Muzica și distracția nu se opresc la festivalul de la Muzeul Satului Bănățean, așa că toată lumea este binevenită. Biletele de zi se pot cumpăra la intrarea principală a muzeului și costă 65 de lei. De asemenea, zona de camping este deschisă.  Eluveitie, ICICLE, GBH, Dubfire, Infected Rain, Macanache Si The Putreds, Brigada Artistică Urbană și mulți alții vă așteaptă! Aftermovie ziua întâi: https://www.youtube.com/watch?v=sqb7SoWPAq0&feature=youtu.be

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.