Cosmin Radu – EXIT Summer of Love

0

Radu Cosmin
Festivalul a avut loc în minunatul resort Stella Maris din Umag. Prima ediție a celebrat dragostea, toleranța, muzica și sportul.

În timpul încheierii ceremoniei, membrii echipei naționale de polo a patru țări din regiune, au trimis un mesaj puternic despre prietenie și unitate. Acest cvartet de olimpici a fost compus din Cosmin Radu – căpitanul echipei naționale române de polo de apă, Ognjen Stojanovic din Serbia – cel mai bun shooter al Campionatului Mondial din Shanghai, Milos Scepanovic – portarul echipei naționale sârbe și câștigătorul a numeroase medalii europene și mondiale, și Jakob Mercep – campion mondial, actual la juniori în Croația.

Cosmin Radu a declarat despre această ceremonie:
“A fost o ocazie destul de neobișnuită pentru noi, ca jucători de polo, să participăm la marea
deschidere a EXIT Summer of Love, dar ne bucurăm că am făcut acest lucru. Ne cunoaștem de ceva timp și ne bucurăm când ne revedem. Sunt sigur că putem face multe lucruri frumoase pentru sportul nostru.”

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.