CHASE & STATUS (DJ Set), FOREIGN BEGGARS și DJ renumiți completează lista artiștilor care vor urca pe scena Music Travel Festival 2017

0

Music Travel Festival revine în acest an cu o nouă ediție electrizantă și rezervă zilele de 23, 24 și 25 iunie publicului amator de muzică bună și experiențe de neuitat. În cele trei zile, organizatorii anunță concerte și activități pline de dinamism, dedicate music travelerilor de pretutindeni. Chase & Status (DJ Set) și Foreign Beggars completează lista headlinerilor care vor urca pe main stage-ul din cadrul Arena Aqua Sport, iar primii DJ care vor încinge atmosfera și ne vor ține în priză pana la răsărit au fost anunțati pe pagina de Facebook:
Paco Osuna | M.A.N.D.Y. | Mihai Popoviciu | Toygun | The Model | DJ Ethylen | IV-IN | ABC

Data de 20 mai este rezervată distracției marca Music Travel Festival. Așa cum au promis, cu doar câteva săptămâni înainte de evenimentul verii, organizatorii se țin de cuvânt și continuă lanțul de pre-evenimente. După o seară frumoasă la Jardin Timișoara în compania celor de la Les Elephants Bizzares și Grimus, warm-up-ul continuă cu un Rooftop Promo Party Pendulum (DJ Set) la Iulius Mall Timișoara. Alături de Pendulum (DJ Set) vor mixa și o serie de DJ locali, care vor încălzi atmosfera și ne vor pregăti de momentul exploziv al serii.

Music Travel Festival

Organizatorii anunță accesul gratuit la toate evenimentele marca Music Travel Festival pentru toți cei care și-au achiziționat deja abonamentul de festival, aceștia putând face check-in-ul pe baza biletului printat. Pentru cei care nu dețin abonament, taxa de intrare poate fi achitată la locație, în seara respectivă.

Tot din backstage-ul Music Travel se anunță continuarea seriei de surprize pentru fani, cu nume noi în line-up, care urmează să fie complet în apropierea festivalului. În acest sens, iubitorii de muzică sunt sfătuiți să urmărească în mod constant pagina de Facebook sau website-ul pentru a fi la curent cu tot ce apare nou.

Prețul unui bilet este 179 de lei+taxe și poate fi achiziționat în format electronic de pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea. Timișorenii își pot procura biletele în format fizic și de la terasa Jardin Timișoara, situată pe Blv. Vasile Pârvan, numărul 5.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.