Campania „Rochia Roz” din Iulius Mall

0

În acest an, IULIUS MALL TIMIŞOARA dedică începutul anotimpului de primăvară frumuseţii feminine şi solidarităţii cu semenii noştri.

Clienţii care vor face cumpărături din mall, în valoare de minimum 100 de lei, şi se vor înscrie la tombola cu premii vor contribui la o campanie socială menită să ajute la depistarea din timp a cancerului de sân. Campania „Rochia roz” se va desfăşura în perioada 1 – 8 martie 2015, IULIUS MALL TIMIŞOARA donând pentru fiecare talon completat și depus în urna de la Centrul Informațonal câte un leu pentru HELP 25, program susţinut de Centrul de Oncologie Oncohelp.

Tot pentru a veni în ajutorul femeilor aflate în dificultate, pe 8 martie, la IULIUS MALL va avea loc licitaţia caritabilă„Friendraising”. Artişti din Timişoara vor participa la licitaţie cu propriile creaţii vestimentare realizate în roz, culoarea simbol a luptei împotriva cancerului de sân, iar fondurile obţinute vor fi donate către Help 25.

Campania „Rochia Roz” din IULIUS MALL le va aduce primilor 100 de clienţi ai zilei premii de răsfăţ pentru doamne şi domnişoare, constând în produse cosmetice.

campania iulius mall rochia roz

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.