Byron prezintă Solo Together la Timișoara

0

Hello, ALTFEL People!

Byron vine cu forțe fresh la Timișoara. Trupa de rock alternativ, înființată în 2006, a lansat până acum 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Ei spun despre ei că “sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari cu super-amplificare în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că a fost o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și acum un an și ceva au filmat un concert cu o fanfară militară și un cor de elevi. Cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin.”

Vineri, 24 martie 2017, turneul Overgound Elements, cu patru capi de afiș (de The Mono Jacks, Travka, Robin and the Backstabbers și byron) continuă în Fratelli Lounge & Club. Cei de la byron vor prezenta în premieră ceva nou: fiecare membru al trupei a compus și înregistrat separat câte un album de autor, iar împreună vor prezenta live câteva dintre creațiile lor- de aici și numele de Solo Together Tour. Se întâmplă ceva inedit și proaspăt, astfel că suntem foarte entuziasmați de proiect și abia așteptăm să ne întâlnim la concert!

Ne vedem, așadar, cu cei de la byron începând cu ora 21:00, în Fratelli Lounge and Club! Be there!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.