Bătălia dansurilor: salsa versus tango

0

Evenimentul care pune față în față cele mai bune școli de dans din Timișoara

Dacă sunteți pasionați de dans, în mod cert veți savura un duel ritmat! Vă așteptăm vineri 16 decembrie, începând cu ora 20.00, la Shopping City Timișoara, la un eveniment dedicat artei de a dansa. Veți avea parte de un show de neuitat oferit de cele mai bune două școli de dans din Timișoara!

Bătălia dansurilor: salsa versus tango este primul eveniment de tipul „street battle” (luptă de stradă) organizat în Timișoara, care transformă publicul timișorean în martorul unei confruntări unice. Vineri, senzualitatea tangoului argentinian întâlnește nebunia ritmurilor latino-americane, iar rezultatul se anunță memorabil!

V-am pregătit două flashmob-uri ce se desfășura în diferite zone ale mall-ului, dansatorii fiind chiar cursanții celor două școli. După acest moment, ne vom îndrepta atenția spre bătălia care se va da între două perechi formate din dansatori profesioniști.

batalia dansurilor salsa versus tango

Acum ai șansa să cunoști cele două școli de dans care îți vor oferi un show de neuitat: Salsa with Attitude și Tango Malena.

Salsa with Attitude este școala de dans latino-american ce se poate lăuda cu 10 ani de existență în Timișoara. Este cunoscută ca o comunitate plin de energie și sete pentru dansuri, precum: salsa, mambo, cha cha, kizomba.

Tango Malena înseamnă tango argentinian la cel mai înal nivel. Este o școală nou-înființată ce iese în evidență prin prospețimea evenimentelor susținute, precum seratele de dans (milonga) ce aduc atmosfera din Buenos Aires pe ringul de dans timișorean.

Ambele școli promovează dansul ca stil de viață, iar muzica este esența ce parfumează seratele organizate săptămânal de către cele două comunități timișorene.

Vă așteptăm vineri la Shopping City Timișoara pentru a vă susține preferații!

*Accesul la eveniment este gratuit.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.