Aplică la peste 2000 de joburi la Angajatori de TOP Timișoara

0

Săptămâna aceasta, vineri şi sâmbătă, poţi aplica la peste 2000 de joburi la Angajatori de TOP Timişoara.

Sfaturi despre cum poţi obţine jobul dorit.

Timişoara, 9 martie 2015 Ediţia cu numărul 6 Angajatori de TOP Timişoara va avea loc în perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. Vizitatorii vor avea şansa să aplice la peste 2000 de oportunităţi de carieră, 21 programe de internship & trainee, vor putea participa la 15 conferinţe şi workshop-uri şi vor putea să discute cu 200 de specialişti în recrutare.

Pentru cele 2150 de joburi deschise în cadrul Angajatori de TOP Timişoara, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care îl pot descărca de pe www.hipo.ro Tot ce trebuie să facă este să intre în contul personal de pe www.hipo.ro (sau să îşi creeze unul nou, în cazul în care nu îl au deja) şi să selecteze iconiţa de descărcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un singur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate poziţiile de interes pentru ei. Este o metodă simplă, inovativă şi eficientă lansată pentru prima dată la ediţia Angajatori de TOP, primăvara 2012.

Cei care vor fi prezenţi în cele două zile Angajatori de TOP Timişoara se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultanţilor în resurse umane. Sfaturile şi recomandările în baza CV-ului vor fi oferite la standul CV Experts. În urma discuţiei de la standul CV Experts, candidaţii vor afla cum să îşi redacteze corect CV-ul şi vor primi sfaturi despre cum îl pot îmbunătăţi, ce aspecte ar trebui să evidenţieze în funcţie de poziţia pe care îşi doresc să o obţină.

În urma informaţiilor primite din partea companiilor prezente la ediţiile anterioare Angajatori de TOP a reieşit că aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite în urma participării la eveniment. Alexandru Sulan este unul dintre cei care şi-au găsit job în urma participării la Angajatori de TOP Timişoara. „Am participat la Angajatori de TOP şi am aplicat pentru postul de Quality Engineer SP în cadrul firmei Valeo, la 2 săptămâni după eveniment am fost sunat să particip la primul interviu, iar după câteva zile de la interviu mi s-a făcut oferta de angajare. Experienţa de la Angajatori de TOP a fost una foarte plăcută pentru mine deoarece am avut ocazia să discut cu angajatorii faţă în faţă şi să aud direct de la ei, care le sunt cerinţele pentru diferitele posturi pentru care aş vrea să aplic. Unul din motivele, care cred eu, că m-au scos în evidenţă faţă de ceilalţi candidaţi a fost faptul că în CV am încercat să pun accent pe scurta dar intensa mea experienţă din firma la care lucram anterior”- Alexandru Sulan, Quality Engineer (Special Product), Valeo Lighting Injection.

În cele două zile ale târgului de joburi Angajatori de TOP sunt aşteptaţi peste 5 000 de vizitatori, persoane cu experienţă, dar şi studenţi şi proaspăt absolvenţi care pot aplica atât la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar şi la programele de internship şi management trainee. Printre angajatorii care vor avea deschise poziţii pentru astfel de programe sunt: Alcatel-Lucent, Atos IT, ATOSS Software, Beespeed, Continental, Flextronics, Hartl Connect, Huawei Technologies, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lidl, Microsoft, Plexus, P&G, Sustainalytics, Visma Software.

CompanieDenumirea programuluiDomeniu
Alcatel-LucentAlcatel-Lucent Internship ProgramIT Software & Telecom
Atos ITWSDS AcademyIT Software
SAP AcademyIT Software
ATOSS SoftwareInternship Java DeveloperIT Software
BeespeedInternshipIT Software
ContinentalPractica de VaraAutomotive, Inginerie
FlextronicsEngineering TraineeInginerie
Hartl ConnectTransport Sales ManagerTransport si Logistica
Huawei TechnologiesGlobal Technical Services Engineer – Fresh GraduatedIT si Telecom
Infobest Software Testing Internship IT Software
 Software Development Internships IT Software
IT VizionIT Vizion InternShip in Web Applications Development IT Software
KFCManager TraineeManagement trainee
KPMGAudit Internship/ Tax InternshipAudit&Taxe
LidlCampionatul de Management TraineeVanzari
MicrosoftMicrosoft Academy for College HiresIT Software
PlexusInternship Summer OpportunityInginerie & Calitate, Materiale, IT, HR, Finante
P&GManufacturing Internship Process EngineerInginerie
SustainalyticsIntern Data Analyst, ICTIT Software
Visma SoftwareVisma Trainee ProgramIT Software

Cei prezenţi pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara pot participa la 15 conferinţe şi workshop-uri unde vor avea şansa să interacţioneze cu angajatorii prezenţi. Participarea la conferinţe şi workshop-uri este gratuită în baza rezervării unui loc în cadrul sesiunii de interes. În cadrul ediţiei din această primăvară, vizitatorii pot opta pentru:

  • TechTalks – o serie de conferinţe pentru pasionaţii de tehnologie. Cei care sunt interesaţi de ultimele inovaţii în materie de tehnologie se pot înscrie la conferinţele susţinute de Digital Education (Tema: Performance with Agile) şi ATOSS Software (Tema: Java Innovation);
  • SkillShops – o serie de workshop-uri care le oferă celor prezenţi oportunitatea să-şi îmbunătăţească competenţele şi abilităţile personale. Câţiva dintre cei mai activi angajatori de pe piaţă vor împărtăşi din expertiza lor: Groupe Monnoyeur (Tema: Tehnologiile viitorului în agricultura de precizie şi generarea energiei), Continental  (Tema: Maşina Viitorului), Visma Software (Tema: Case Study about Visma Software Projects), Valeo Lightning Injection  (Tema: 5S – Calitate şi Eficiență), Alcatel-Lucent (Tema: Transport Networks, TX and IP – Configurare, operare şi mentenanţă), Microsoft (Tema: Talent development programs inside Microsoft), Atos IT  (Tema: Canopy – the Atos cloud).

Pentru înscrieri la workshop-uri şi conferinţe, lista companiilor prezente şi detalii despre Angajatori de TOP Timişoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanţă în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluţii de recrutare şi employer branding.

Având o experienţă de 8 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienţilor şi candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din România organizat bianual în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare, Top Talents România (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroşi 300 de tineri absolvenţi la nivel naţional), Career Innovation Week (identifică tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vânzări, marketing, IT&C, cercetare şi inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinţe dedicate celor interesaţi de audit, taxe, contabilitate, legal şi IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicaţie de orientare în carieră adresată studențiilor şi masteranziilor din domeniul economic şi tehnic distribuită în 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneşte 350 de developeri & profesionişti IT pasionaţi de zonele web, online, cloud computing şi big data)  Târgul Virtual pentru Absolvenţi şi Angajatori de TOP Virtual.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.