Alege-ți artiștii preferați și fă-ți programul pentru REVOLUTION FESTIVAL!

0

Revolution Festival Timisoara Program

(Program Revolution Festival Timişoara)

Programul complet pentru Revolution Festival a fost anunțat. Alege-ți DJ-ii și trupele favorite și fă-ți propriul plan pentru eveniment, astfel încât să te bucuri din plin de cele trei zile spectaculoase de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara!

Între 1 şi 3 iunie, la Muzeul Satului Bănățean, ai ocazia să te bucuri de programul non-stop pregătit pentru Revolution. Minunatul muzeu se va transforma într-o platformă a muzicii și a artei, dedicată tuturor celor care iubesc aventurile și distracția. Festivalul îți oferă un alt tip de workshop-uri, discuții, show-uri moderne, o zonă de joacă, afterparty-uri și, desigur, cele mai tari show-uri muzicale.

Bucură-te de cele șapte scene și zone, unde poți să dansezi pe săturate, și ascultă muzică electronică excepțională oferită de nume precum: Rudimental DJ Set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, Dubfire și mulți alții la Music Guru, Electronic Apex sau la scena Gaia Trance. Cea mai bună parte a scenelor Music Guru și Extreme este că fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte susținute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH,  Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana, Gojira + Planet H și nu numai. Nu cumva să ratezi zona Lunatica – Orașul Revoluționar, unde te așteaptă show-uri de zi, workshop-uri și performance-uri de circ cum nu ai mai văzut vreodată.

În timpul zilei pregătim un program special la care trebuie să participi. Poți alege dintre workshop-uri de dans, care mai de care mai interesante, poți face parte din purgatoriul Revolution Festival, poți să intri într-o luptă cu lightsabers, alegând dacă vrei să fii Jedi sau Sith. De asemenea, poți să-ți schimbi stilul, pentru o zi, la Barber Shop sau la Princess Make-up Salon. Am pregătit un program minunat și pentru copii, așa că micuții festivalieri au la dispoziție o mulțime de jocuri.

Așadar, indiferent că ai 1 an sau 101 ani, la Revolution există un loc special pentru tine.

Programul non-stop de la festival o să-ți aducă o tonă de distracție, dar și sport, zone chill cu o mulțime de hamace, un sk8 park, zona DEV9T dedicată artei și multe alte surprize.

Pentru cei care nu vor să rateze niciun moment din distracție, vara aceasta Revolution va avea o zonă de campare. Campingul va fi în apropierea lacului de la Muzeul Satului Bănățean și va oferi facilități excelente. Pentru numai 29.99 de lei, cei care decid să se mute la festival vor beneficia de: dulăpioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru încărcarea bateriilor, bar, recepție non-stop, livrare mâncare, dușuri cu apă caldă și toalete. În prețul de 29.99 de lei sunt incluse toate cele trei zile de festival, iar biletele se pot cumpăra de pe www.myticket.ro sau www.eventim.ro. Accesul în camping va fi permis de pe 31 mai până pe 4 iunie.

Biletele la Revolution Festival se pot cumpăra de pe www.myticket.ro și www.eventim.ro și costă doar 99 de lei.

*Ne pare rău să anunțăm că din cauza unor probleme tehnice, care nu țin de echipa de organizare a festivalului, Sigala nu va putea să ajungă la Revolution.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.