3 zile de muzică non-stop la cea de-a 3-a ediție Revolution Festival

0

Hello ALTFEL People,

Iată că Revolution Festival ajunge la cea de-a 3-a ediție anul acesta și se va desfășura între 1 și 3 iunie în Timișoara. Îmbinând muzica și aventura, Revolution Festival și-a propus să depășească numărul record de anul trecut de 15.000 de oameni. Tot la Muzeul Satului, festivalul se întoarce cu un nou concept și o zi în plus în program, o experiență completă reunită sub sloganul Revolution Non-Stop! Noul format va include și workshop-uri, panel-uri deschise, spectacole moderne, afterparty-uri și multe alte surprize.

Line-up-ul include deja 25 de artiști ce vor concerta în cele șapte zone ale festivalului. Eroii muzicii electronice Rudimental și Sigala, legendele metal-ului, Eluveitie, favoriții publicului, Dubioza Kolektiv, și celebrii DJ Dubfire și Lee Buridge vor fi headlinerii line-up-ului ce răspunde tuturor gusturilor muzicale. Zonele de concert vor include Scena Principală/Main Stage și zona Xtreme ce se întoarce cu un nou concept. Alte trupe și artiști locali și regionali ce se vor alătura line-up-ului de la Revolution Festival sunt GBH (UK), Infected Rain (MOL), Bleed Someone Dry (ITA), Last Hope (BUL), Macanache și The Putreds, Alternosfera, Șuie Paparude, BAB, All Friends Band, alături de alte nume ce urmează să fie anunțate.

Muzica electronică va putea fi ascultată pe patru scene, începând cu Scena Principală – Music Guru, ce va găzdui set-ul spectaculos al celor de la Rudimental (DJ set) și show-ul de tip carnaval marca Sigala! Cei care își petrec nopțile în cluburi vor avea ocazia să danseze până în zori la Electric Apex pe muzica celebrilor Dubfire and Lee Burridge. Partenerii de la Sunwaves Festival vor aduce la Revolution unii dintre cei mai importanți DJ ai lor, printre care Premiesku, Priku, Mahony, Dobrikan Fanii Drum’n’Bass, legendarii LTJ Bukem care vor fi acompaniați de duo-ul britanic, Delta Heavy! Românii Gojira&Planet H vor aduce cu ei nebunia pe Scena Principală, alaturi de DJ-ul local, K-Lu. Rave-ul va atinge cote maxime la Gaia Trance zone, iar ritmurile vor fi înălțătoare pe scena Drum&Bass.

revolution festival

Continental Drifts, conceptul din spatele scenei Shangri-La Hell de la Glastonbury și Club Dada de la Bestival își unesc forțele cu Revolution Festival pentru a aduce în exclusivitate pentru publicul de la Timișoara LUNATICA, Orașul Revoluționar – o municipalitate a nebuniei, zone diferite de artă, muzică, spectacole zilnice, workshop-uri și performance-uri speciale de la AUĂLEU prezintă CIRCUS MUNDI și multe alte show-uri cu invitați speciali și surprize. Vor fi incluse și zona reggae Zion Love ce va aduce cu sine energia pozitivă și Cubalkan, acolo unde veți putea să simțiți rimturile dansatorilor cubanezi și cele latino până în zorii dimineții.

Biletele pentru ediția din acest an a Revolution Festival le găsiți pe www.myticket.ro și www.eventim.ro. Abonamentele Early Bird sunt disponibile la prețul de 79 lei, urmând ca acestea să crească până la tariful Regular, de 99 lei. În ziua festivalului, abonamentele vor putea fi cumpărate cu 125 de lei, iar prețul unui bilet pentru o zi de festival va fi de 65 de lei. Intrarea la festival este gratuită pentru cei care dețin deja bilete pentru EXIT/EXIT Adventure!

Cea de-a treia ediție a festivalului Revolution este susținută exclusiv de orașul Timișoara și județul Timiș

Așa că, dragi oameni ALTFEL, ne vedem acolo!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.