Dramalogue Festival

0

Primul festival de teatru lectură din România a ajuns la a doua ediție. Are loc în perioada 22-24 septembrie, în trei dintre librăriile din centrul istoric al orașului: La Două BufniţeCărtureşti Timişoara și Librăria Cartea de Nisip.

Supratema care ordonează cele 6 texte care vor fi puse în scenă este toleranța, sub diferitele ei fațete, pozitive și negative.

Actori îndrăgiți ai scenei timișorene și regizori s-au alăturat acestui proiect pentru a încuraja dezvoltarea teatrului independent în Timișoara. Alina IleaCatalin UrsuHoria SavescuMadalina GhitescuEugen PădureanuRaul LazarescuCristina König, Mirela Puia, Corina Dohanici, Alina Mihocas, Oana Tudoran, Raul Bastean, Nicu Parvulescu, Marius LupoianAdrian JivanJenniffer Corrales.

Festivalul va avea și o notă inedită, dată de acompaniamentul muzical oferit de chitaristul Alex Cena, Fabricio Martín Alva Delgado percuție și de experimentele artizanale ale lui Radu Muj – artizan scenograf.

Parteneri: Librăriile Cărturești, La Două Bufnițe și Cartea de Nisip, Asociația Culturală KratimaREACTOR de creație și experiment, Cluj-Napoca, Drama5, Ong InEduOMNIPASS TimisoaraFITT Timisoara

Parteneri Media: TVR TimișoaraDigi24 Timişoara, Revista Altfel și UVT – TV

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.