Iată de ce vei îngheța lămâile de azi înainte

0

Potrivit unui nou studiu, substanța limonoids prezentă atât la lămâi cât și la alte citrice, împiedică dezvoltarea cancerului, în special a cancerul la sân. Această descoperire susține studiile anterioare conform cărora prin consumul de fructe se poate reduce riscul de cancer mamar.

Fiecare părticică a lămâii poate fi consumată, fie că vorbim de fructul în sine, zeama, semințele sau coaja. Motiv pentru care specialiștii recomandă consumarea lămâii în întregime.
Atenție: coaja de lămâie conține de 10 ori mai multe vitamine decât sucul obținut prin stoarcerea lămâii.

Înghețarea lămâii

Procesul de înghețare este simplu: cumperi o lămâie, de preferat organică sau bio, o speli bine, o pui în congelator (întreagă sau felii), iar după ce a înghețat o macini mărunt și o poți adăuga în mâncare. Lămâile congelate se pot folosi la salate, ciorbe, sucuri, paste sau înghețată. Alegerea îți aparține!

Un alt aspect important este că lămâia congelată are un efect admirabil asupra chisturilor și tumorilor.

În afara faptului că sunt anticancerigene, ajută în procesul de detoxifiere, au efect anti-microbian, sunt eficiente împotriva paraziților interni, reglează tensiunea arterială și tulburările nervoase, combat stresul și depresia.

Vei da o aromă nouă preparatelor tale culinare, iar organismul îți va mulțumi pentru plusul de sănătate!

sursă foto: livinthecrunchylife.blogspot.ro

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply

*