Spumă de căpşuni

0

Când eram mică, şi piaţa încă nu explodase cu atâtea delicii dulci, bunica mă răsfăța întotdeauna cu faimoasa spumă de căpşuni, de cum se înroşeau aceste fructe aromate.

Ai nevoie de:

  • 3 albușe
  • zahăr pudră, după gust
  • 150 gr de căpşuni

Preparare

Se bat albuşurile de la cele 3 ouă împreună cu zahărul pudră până când devin o spumă lucioasă.

În spumă se adaugă 150 de grame de căpşuni date prin blender şi se pune totul la frigider pentru cel puţin 3 ore.

text și foto: Loredana Lazăr

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.