Pui dulce, cu miere şi muştar, perpelit cum se cuvine pe grătar

0

Ai nevoie de:

  • 2 linguri mari de muştar
  • O lingură de miere
  • O lingură de maioneză (ideal preparată în casă)
  • Puţin sos pentru friptură sau bulion
  • 4 bucăţi de piept de pui fără os, curăţate de piele

Mod de preparare:

  • Prima dată, încinge grătarul la mediu;
  • Într-un bol amestecă muştarul, mierea, maioneza şi sosul de friptură sau bulionul. Lasă de-o parte puţin sos pentru a mai unge din când în când puiul cât stă cuminte la rumenit. Apoi, scufundă puiul în sos astfel încât să rămână pe bucăţile ce vin aşezate pe grătar cât mai mult din sosul delicios.
  • Unge puţin grătarul apoi aşează bucăţile de pui la rumenit (aproximativ 18-20 de minute). Nu uita să le mai întorci din când în când, iar în ultimele 10 minute foloseşte cu încredere sosul ce l-ai pus de-o parte. Să fii cu ochii pe grătar… nu ai vrea să se ardă o aşa bunătate de pui.
  • Se serveşte cu salată. Poftă mare!

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Leave A Reply


*