Piept de rață cu sos de portocale

0

Ai nevoie de:

  • un piept de rață;
  • o legătură de legume pentru supă;
  • 60 gr unt;
  • suc de la 6 portocale;
  • 2 lingurițe muștar fin;
  • sare și piper după gust;
  • 100 g migdale feliate pentru servit.

Preparare:

  1. Se pune pieptul de rață la fiert cu sare şi legumele de supă. După ce se spumează se lasă la foc mic aproximativ 60 de minute.
  2. Odată fiert, pieptul se scurge de zeamă şi se pune la prăjit într-o tigaie cu pieliţa în jos împreună cu untul, până prinde o crustă maronie.
  3. În grăsimea din tigaie se pune sucul de portocale, strecurat în prealabil și se lasă 5 minute la fiert. Apoi se pune muştarul, se asezonează cu sare și piper şi se mai lasă până dă în clocot.
  4. Friptura se aduce la masă presărată cu fulgi de migdale și sos. Ca și garnitură se recomandă cartofi şi broccoli.

text: Andreea Larisa

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply


*